Alexia Eram, Jo și Ioana Ginghină au furat startul de Halloween. Cum s-au costumat vedetele

Vedetele s-au grăbit să între în spiritul sarbatoarei importate din America, mai precis a Halloweenului, așa că Alexia Eram, fiica Andreei Esca, artista Jo și actrița Ioana Ginghină și-au ales deja personajele.

Zis și făcut, după ce au petrecut ceva timp în fața oglinzii și pe scaunul de make-up, ele și-au intrat deja în rol.

Alexia Eram (24 de ani) nu pare să fie prea tristă după recenta despărțire de cel care i-a fost alături aproape 9 ani, Mario Fresh, așa că s-a transformat într-o sexy vampiriță. Un corset negru, pantaloni scurți de culoare neagră, o capă roșie legată la gât, un colier de perle ca accesoriu, părul strâns în coc și o dâră de sânge în colțul gurii, evident realizată de un make-up artist profesionist.

Așa a apărut Alexia Eram în prag de Halloween. Până chiar și Vampirina din serialul Disney ar fi invidioasă! „Sânge, grupa 0, va rog, pentru mine!”, a postat Alexia în dreptul pozelor sale, iar mesajele de pe rețelele de socializare au fost cum nu se poate mai siropoase, de genul: „Ești mult prea perfectă”.

Jo, sexy și rea

Jo (30 de ani) a făcut și ea senzație pe scenă. Extrem de sexy și decoltată, cu ciorapi plasă și corset, cizme lungi negre și un machiaj demn de Halloween, cu câteva picături de sânge care-i curgeau dintr-un ochi, exact ca în filme. Așa a și cântat artista într-un concert pe care l-a susținut în acest weekend. Cântăreața este acum pe val cu piesa pe care a lansat-o recent și care este pe buzele tuturor, „Să curgă șampania”.

Ioana Ginghină a vrut să fie Frida Kahlo dar a încurcat-o patrupedul din dotare

Ioana Ginghină (47 de ani) și-a dorit să fie măcar pentru o zi în pielea personajului Frida Kahlo. Cățelul ei însă a tot încurcat-o la momentul pozelor pentru că se tot băga în cadru.

„Încercând să fiu Frida Kahlo pentru o zi, dar Cora insistă să fie vedetă!  În timp ce încerc să-mi fac poze cu costumul și machiajul, ea își face apariția în fiecare cadru, convinsă că trebuie să fie în centrul atenției. #HalloweenCuPatruPicioare #ArtăCuSurprize”, a mărturisit Ioana Ginghină, care s-a pozat în grădina ei, așa cum și-a dorit să fie costumată cu ocazia Halloweenului care se apropie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner andreea esca png
oana zavoranu alex bodi colaj instagram jpg
Banner Marina Voica Sanda Țăranu
Banner Romanița Iovan
IMG 7009 jpeg
vedete antena 1 jpg
BeFunky collage (43) jpg
savuica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net