Ioana Ginghină, adevărul despre perioada grea a divorțului de actorul Alexandru Papadopol. Cum se simte în căsnicia cu Cristi Pitulice: „E bărbat d-ăsta pe cale de dispariție, știe să facă de toate..."

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină (47 de ani) a fost invitată la podcastul "Vorba lui Jorge", acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada grea a divorțului de actorul Alexandru Papadopol și cum credea că o să rămână atunci fără casa în care cei doi au locuit o bună perioadă de timp.

Cei doi actori au fost căsătoriți nu mai puțin de 12 ani însă au decis să divorțeze în anul 2019, la cererea lui Alexandru Papadopol.

Între timp, Ioana Ginghină și-a refăcut viața însă atunci când trebuia să se despartă de tatăl fetiței sale a apelat la serviciile unui psiholog și era neliniștită că își va pierde casa. Despre toate aceste lucruri, Ioana Ginghină i-a povestit cu Jorge, în podcastul său.

Vedeta traversează acum o perioadă foarte liniștită, în care se simte extrem de relaxată și bine cu persoana ei.

„Acum mă simt eu foarte bine cu mine"

"Eu când a plecat Alexandru am fost sigură că o să pierd casa, trebuia să  o împart. Nu aveam banii să plătesc jumătate de casă. Era clar. Pierd tot ce am construit în viața asta. Adică eu credeam că am casă, familie, copil și aveam senzația că doar am rămas eu cu copilul și cumva, când ușor-ușor au venit și banii, am  reușit să rămân totuși cu casa, să plătesc  jumătate din ea, am început să prind aripi și acum nu mai e nimeni care să mă poată răni”, spune vedeta.

„Avem grădina de legume pe care el o întreține"

„Ce pot să spun e că e mult mai liniște și pace în  relația asta. Și nu neapărat că mă certam în celelalte relații dar pur și simplu că acum mă simt eu foarte bine cu mine. Probabil nu mai trebuie să demonstrez nimănui nimic și cumva sunt mai relaxată. Nu mă puteam liniști să stau cu mine, adică  îmi venea să ies, să cunosc, să socializez și cumva eu mergeam și la psiholog în perioada aia pentru că eu am mers la psiholog de când mi-a zis Alexandru că vrea să divorțeze și până a venit pandemia", i-a mai spus Ioana Ginghină lui Jorge. De asemenea, actrița și-a lăudat actualul soț că este priceput la toate.

„M-am liniștit, e bine. Să știi că și el e mai de casă. E bărbat d-ăsta pe cale de dispariție, știe să facă de toate, tâmplărește, face chestii și prin curte. Avem grădina de legume pe care el o întreține. E foarte de casă, așa, din toate punctele de vedere", a mai povestit actrița despre actualul ei soț, Cristi Pitulice, cu care s-a căsătorit anul trecut în luna septembrie după o relație de mai bine de trei ani de zile.

Nu am avut niciodată un soț bătrân. Mie mi-au plăcut tineri și frumoși!", i-a mai spus Ioana Ginghină lui Jorge, cu zâmbetul pe buze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Monica Anghel se simte bine în pielea ei!
cub Catalin Cazacu și Ramona Olaru png
netflix shutterstock jpg
micutzu
cub cub dan bordeianu animat gif
image png
raluca pastrama pepe jpg
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net