Ioana Ginghină, dezvăluiri după primul an de mariaj: „Asta cu să ții flacăra aprinsă în căsnicie, mi se pare un clișeu” Cum se menține actrița în formă la 47 de ani?

#Exclusiv Click!

Ioana Ginghină a sărbătorit, recent, un an de mariaj alături de cel de-al treilea soț, Cristi Pitulice. La 47 de ani împliniți zilele trecute, Ioana arată trăsnet și recunoaște că mai trece din când în când pe la medicul estetician pentru ceva mici retușuri. Ioana ne-a vorbit într-un interviu amplu, pentru Click!, despre provocările din noua căsnicie și nu numai. 

Recent, Ioana Ginghină a avut mai multe motive de sărbătoare. Actrița a împlinit 47 de ani și a sărbătorit și un an de căsnicie alături de Cristi Pitulice. 

Actrița ne-a povestit pe larg despre cum merg lucrurile în mariajul ei, dar și despre secretele frumuseții ei. 

Ioana Ghinghină: „Nu mi-am ascuns niciodată vârsta”

Click!: Ioana, tocmai ai sărbătorit împlinirea unei frumoase vârste. Cum te simți? Cum ai petrecut? Cu ce te-a surprins soțul? Tot atunci ați împlinit și 1 an de la nuntă. Cum ați sărbătorit?

Ioana Ginghină: Mă simt foarte bine la vârsta de 47 de ani, nu mi-am ascuns niciodată vârsta. Mi se pare o vârstă frumoasă, o vârstă la care, zic eu, că încă arăt în așa fel încât să pot să fiu un exemplu pentru femeile de vârstă mea. Și simt că am energie mai multă ca niciodată tocmai pentru că am realizat, până la această vârstă, ce e important. Și cumva știu în ce să investesc timpul pe care îl am. Și atunci pot să mă bucur mai mult și mai bine de viață.

Efectiv, ziua mea a picat anul acesta sâmbăta. Și au venit cei foarte apropiați la noi, adică finii, nașii, sora lui Cristi și familia, la noi. Am făcut un grătar, am avut și tort, am sărbătorit cu apropiații. A fost foarte drăguț pentru că și vremea a ținut cu noi. Dar, pentru că se împlinea și un an de la nuntă și era și ziua mea, și așa va fi în fiecare an, Cristi mi-a făcut o surpriză. 

Eu îmi doream foarte mult, de ceva timp, să ajung în Scoția, văzând și serialul „Străina”, și Cristi m-a dus câteva zile, de duminică până joi, în Edinburgh. Am vizitat și câteva orașele de lângă Edinburgh, am văzut și celebrul castel din serial. Adică am văzut câteva locații unde s-a filmat acest serial și am fost foarte fericită.

„Trebuie să-i arăți persoanei de lângă tine că o iubești” 

Click!: Cum s-a schimbat relația voastră de când v-ați căsătorit? Cum reușiți să țineți aprinsă flacăra iubirii în căsnicie?

Ioana Ginghină: Relația noastră nu s-a schimbat nicicum de când suntem căsătoriți, suntem la fel ca și acum un an. Doar că am ales să ne numim soț și soție pentru că fiecare dintre noi ne-am spus unul altuia că relația este serioasă și că efectiv credem în acest cuplu. Mie, asta cu să ții flacăra aprinsă în căsnicie, mi se pare un clișeu. 

Dar, într-adevăr este important să îi arăți celui de lângă tine că este important pentru tine, că îl iubești. Da,  am învățat-o și eu asta în timp, bineînțeles din experiență. Nu contează doar să fii acolo și să spui că atâta timp cât sunt și am grijă de casă, și de masă, și de copil, e totul bine. Nu! Trebuie să-i și arăți persoanei de lângă tine că o iubești și că e importantă pentru tine și că înseamnă ceva. Așa încât ne facem și eu, și el, tot soiul de momente în care să ne arătăm unul altuia că ne iubim și că avem nevoie unul de celălalt.

Click!: Ce proiecte ai pentru această toamnă?

Ioana Ginghină: Tocmai ce am terminat filmările la un film de lungmetraj, „Fete, filme și băieți”, abia am început școala de actorie, chiar acum sunt pe drum spre cursuri la Școala MiniArtShow By Ioana Ginghină, unde au început și înscrierile, am început și școala. La teatru am început stagiunea, mă puteți vedea la Teatrul Ion Creangă, în „1001 de nopți” și „Călătorii prin galaxii”. Și am și rubrica mea, de la Cătălin Măruță, din emisiune, din fiecare marți.

 „În vacanță, am pus 3 kilograme pe cântar”

Click: Cum îți menții silueta? Care sunt secretele?

Ioana Ginghină: Silueta o mențin prin dietă, în primul rând. Am grijă ce mănânc. Uite, am fost în vacanță în Grecia, și apoi am plecat la Sibiu, apoi în Scoția și s-a văzut asta. În sensul că, pe cântar, am pus 3 kilograme. Mai am unul de dat jos în acest moment. Adică am avut grijă după ce m-am întors, am dat jos 2. Am foarte mare grijă ce mănânc și mă cântăresc zilnic. Bineînțeles că apelez și la diverse tratamente anticelulită, fac și injecții pentru grăsimea localizată, lipoliză.

Merg frecvent la clinica doamnei doctor Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică, și fac Thermactive, o tehnologie care combină puterea căldurii prin radiofrecvență cu stimularea musculară, reactivează mecanismele naturale de regenerarea ale pielii. El drenează și stimulează eliberarea de grăsime din celule, reduce celulita, și ajută la tonifierea țesuturilor și reduce semnificativ laxitatea pielii. 

E bine să ne îngrijim, să acordăm atenție fiecărei părți din noi, părți din organism. Pe lângă tratamentele pe care le fac, anticelulită, sau cele faciale, recent m-am apucat și de fotoliu Doctor Arnold. 

Tratamentul are multe beneficii, este recomandat persoanelor care se confruntă cu incontinența urinară, sindromul durerii cronice pelvine, și multe altele. Eu am optat pentru a menține sănătatea și în zona mușchilor pelvini. Cum spuneam, trebuie să avem grijă de fiecare parte din corpul nostru.

Ioana Ginghină, în vizită la medicul ei, Daniela Diveică Foto: Arhivă personală
Ioana Ginghină, în vizită la medicul ei, Daniela Diveică Foto: Arhivă personală

„Nu mi-am făcut nicio intervenție chirurgicală, doar proceduri minim invazive”

Click: Ai declarat că îți îngrijești tenul din adolescență și nu există zi în care să te fi culcat nedemachiată. Ce tratamente faci? 

Ioana Ginghină: La cea mai recentă emisiune de la Măruță, nu știu ce s-a întâmplat, adică eu nu am făcut nimic în plus sau în minus cu aspectul meu fizic în ultimul timp, dar foarte multă lume mi-a scris „Ce ți-ai făcut la față? Adică ce anume ți-ai făcut că arăți bine”. Însă asta se datorează doamnei doctor Diveică Daniela care nu mă lasă să-mi fac proceduri câte aș vrea eu, dar atunci când mă lasă mi le recomandă pe cele potrivite tenului meu și nevoilor mele de vârstă. 

Nu mi-am făcut nicio intervenție chirurgicală, tot ce-mi fac sunt proceduri minim invazive. Botox îmi fac de două ori pe an și mi-am făcut două ședințe de Sculptra în acest an. E clar că ce fac, fac bine, dar asta este unul dintre atuurile mele, că ascult de doamna doctor. Nu ies din cuvântul ei. Desigur, îmi mai fac și tratamente de curățare, hidratare, luminozitate.

„Cu Ruxi am făcut un pact” 

Click!: Ce face Ruxi? Apropo, a învățat și ea de la tine să-și îngrijească tenul din adolescență? Îți folosește din produsele de înfrumusețare, de exemplu?

Ioana Ginghină: Rux e bine, crește, se transformă într-o tânără de care sunt foarte mândră. Pot să spun că problemele grele de adolescență încep să treacă, începem să ne înțelegem din ce în ce mai bine. În sensul că am făcut un pact, așa, fiecare, că trebuie să înțelegem că suntem diferite, că suntem generații diferite. Avem viziuni diferite asupra vieții, dar putem să trăim și să conviețuim împreună chiar dacă opiniile dunt diferite. 

Și atunci, cumva discuțiile sunt mult mai relaxate și nu mai avem atâta frustrare și supărare în timp ce povestim. Ne-am mai și relaxat, pentru că nu mai avem presiunea unui examen, anul cel mai greu a fost anul de clasa a 8-a, când avea de dat examenul. Dar acum e la liceu, probabil până în clasa a 12-a când va veni BAC-ul, suntem ceva mai relaxate.

Nu pot să spun că este obsedată de beauty, așa cum eram eu la vârsta ei, dar are grijă de tenul ei. Nu este o adolescentă care să se culce machiată, se îngrijește, ascultă de sfaturile pe care i le dau. Dacă, să zicem, are probleme cu tenul, ca orice adolescent, mai ales în perioada menstruației, imediat mă întreabă ce să facă. Este foarte atentă la zona de beauty, chiar are un ten frumos, nu are probleme de astea specifice, ale adolescenței. Poate asta se datorează și faptului că se demachiază în fiecare seară.

Ioana Ginghină a ajuns la a treia căsnicie 

Ioana Ginghină avea doar 21 de ani atunci când s-a măritat cu actorul Daniel Tudorică. Actrița a vrut să divorțeze urgent, în momentul în care în viața ei a apărut Alexandru Papadopol. Până să se căsătorească cu actorul, e a mai bifat o relație de doar un an de zile cu Gabriel Coveșeanu, alias Cove.

Actrița a fost mai apoi căsătorită cu Alexandru Papadopol din 2006 până în 2019, când acesta a părăsit căminul conjugal pe motiv că nu o mai iubește. 

Cei doi au împreună o fiică, Ruxandra, în vârstă de 16 ani. În 2023, Ioana s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, care s-a mutat la actriță acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Dallas profimedia 0425392000 (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cuplu jpg
Banner Sorin Mitrea
clarissa karma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net