Andreea Esca, urare inedită pentru Alexia Eram: „Dacă nu erai fata mea...”

31 august 2024 15:44   Vedete românești

Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 24 de ani. Mama sa i-a transmis un mesaj emoționant, și plin de umor în același timp, pe rețelele de socializare. 

Andreea Esca se poate declara o femeie împlinită: a bifat o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute și celebre prezentatoare TV din România, iar pe plan personal are o familie minunată. Este căsătorită de ani de zile cu afaceristul Alexandre Eram, și împreună au doi copii: Alexia și Aris. 

Andreea Esca: „Eu am avut șansa să-ți fiu mamǎ”

Pe contul personal de Instagram, Andreea Esca a transmis un mesaj emoționant, călduros, cu ocazia zile de naștere a fiicei sale, Alexia. Tânăra a împlinit vârsta de 24 de ani, iar cele mai sincere și mai frumoase gânduri au venit din partea mamei sale. 

„La mulți ani, Alexia Eram! Dacă nu erai fata mea, mi-aș fi dorit să-mi fii prietenǎ, sorǎ, colegă, angajată, colaboratoare, orice, doar să exiști în viața mea! Pentru că, oricine te-a cunoscut, a aflat că ești un om atât de bun, conștiincios, muncitor, iubitor, amuzant, devotat, cald, atent, respectuos, luptător, sensibil! Iar inima ta e atât de mare încât nu știu cum de-ți intră în corpul ăsta delicat! Dar eu am avut șansa să-ți fiu mamǎ, asa că sunt cea mai fericită femeie de pe Pământ! Te iubesc! Ps. Și acum… dans și distracție, până la noi ordine!” - a fost mesajul transmis de Andreea Esca fiicei sale, Alexia Eram. 

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi”

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că Alexia și Andreea sunt și cele mai bune prietene, astfel că ori de câte ori au ocazia își exprimă iubirea și fericirea în fața fanilor, pe rețelele de socializare.

În urmă cu un an, când Alexia împlinea vârsta de 23 de ani, Andreea a postat pe Facebook un mesaj emoționant prin care a descris emoțiile frumoase simțite atunci când a aflat că a rămas însărcinată pentru prima oară.

Când am aflat că sunt însărcinată, acum 23 de ani, strigam pe stradă de fericire, la propriu, povesteam oricui despre apariția ta, și mă simțeam mai puternică ca niciodată! Ce minune mai mare decât să crești în tine un alt om? Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi de atunci, pentru că m-a ales pe mine să fiu mama ta, Alexia mea superbă, veselă, bună, nebună, deșteaptă, amuzantă, enervantă, tocilară, sportivă, workaholică, cicălitoare, perfecționistă, timidă, prietenoasă, party animal, cu cel mai mare suflet și cea mai mare inimă. Te iubește mama, Alexia Eram!", a scris Andreea pe facebook. 

Mai multe