Andreea Marin, confesiuni despre tragedia vieții ei: «Este 8 Martie și acolo sus în Cer»

9 martie 2022 10:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin se declară un om împlinit și în viața personală, iar acest fapt se datorează mai ales fiicei sale Violeta, alături de care a celebrat ziua de 8 Martie, într-o manieră cu totul specială. 

Andreea Marin, 47 de ani, este unul dintre cei mai faimoși oameni de televiziune din România, iar după o carieră bogată, de-a lungul căreia a încântat mii de oameni, vedeta și-a găsit liniștea sufletească în sânul familiei. 

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr, este vorba de Violeta în vârstă de 15 ani, o adolescentă superbă și discretă în ceea ce privește aparițiile. 

Ziua Internațională a Femeii a fost celebrată de Andreea Marin în compania fiicei sale, iar vedeta o lasă pe fata ei să facă planurile pentru această zi specială. 

Andreea Marin păstrează cu sfințenie într-o cutie fiecare cadou confecționat de fiica ei de-a lungul timpului, felicitări creative în acre copila și-a exprimat dragostea față de mama ei.

„Nu doar că îmi aduc aminte, dar am păstrat fiecare felicitare pe care ea mi-a făcut-o. Într-adevăr, era făcut cu mâna ei, așezat pe hârtie. Apoi a început să picteze. Le am pe toate păstrate”,  a relatat Andreea Marin. 

Pe seamă ce a crescut Violeta a continuat să-și dezvolte talentul artistic și a început să picteze, iar Andreea Marin prețuiește fiecare tablou de-al fiicei sale. 

Este tradiția ca ea să mă surprindă pe mine. Deci anul acesta nu fac eu planurile, așa că aștept să văd ce se întâmplă”, a mai spus Andreea Marin.

Cele două au un ritual aparte de 8 Martie, astfel că în fiecare dimineață, de Ziua Femeii, Violeta o surprinde pe mama ei cu un cadou special, creat de ea, iar apoi tot adolescenta este cea care hotărăște cum vor petrece restul zilei. 

Andreea Marin și-a pierdut mama pe când era doar o copilă

Ziua de 8 Martie este și un motiv de întristare pentru Andreea Marin, întrucât își amintește de marea tragedie a vieții ei, faptul că și-a pierdut mama pe când vedeta era doar o copilă de 8 ani. 

Andreea Marin poartă cu sine durerea enormă de a crește fără mamă, iar de 8 Martie gândul ei se îndreaptă mereu la cea care i-a dat viață. 

Pe Mama, întotdeauna mi-o voi aminti tânără, așa cum era și a rămas în amintirea mea. Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mamă, aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… E 8 Martie și acolo, în Cer…”, dezvăluie Andreei Marin. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe