Andreea Marin a dezvăluit dacă s-a căsătorit cu logodnicul ei! Imagini de poveste de la munte

11 ianuarie 2022 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin s-a bucurat de o vacanță la munte cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubește de aproape cinci ani. Dacă sărbătorile le-au petrecut în familie, alături de cei dragi, iată că au simțit nevoie de o gură de aer proaspăt și au fugit împreună, ca doi îndrăgostiți. Vedeta a dezvăluit pentru Click! dacă s-a căsătorit sau nu!

Zvonurile despre un posibil mariaj au făcut deliciul internauților, fanii Andreei Marin întrebându-se dacă nu cumva are o verighetă pe mână, după ce diva a apărut în pozele cu iubitul cu un inel suspect pe deget.

Andreea Marin a postat pe conturile sale de socializare câteva imagini în care apare împreună cu iubitul ei, amândoi fiind înconjurați de zăpadă. Fosta câștigătoare MaskedSinger, de la Pro TV, trăiește o perioadă de poveste, o viață cu adevărat liniștită, alături de un bărbat care o apreciază așa cum își dorește. „Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noul an! Home sweet home!", a scris vedeta tv, pe paginile ei de socializare.

După o plimbare pe pârtie, diva și partenerul ei de viață s-au oprit la câte o ceașcă de vin fiert. Într-o  fotografie, Andreea Marin poartă un inel care seamănă perfect cu o verighetă, însă a lămurit situația pentru Click!, după ce am contactat-o pentru un răspuns în direcția această. Așadar. întrebată despre misteriosul inel, diva a dezvăluit că nu este o verighetă. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu”, a declarat prezentatoarea tv, pentru Click!

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiță trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi la separarea de Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj.

Mai multe