Andreea Marin, față în față cu cea mai mare dramă din viața sa: „Nu aș dori nimănui să treacă prin asta”

6 aprilie 2023 6:18   Vedete românești

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciat prezențe pe micile ecrane și-a amintit cât de greu i-a fost să rămână fără mamă de la vârsta de 9 ani, nevoită fiind să se maturizeze rapid și să aibă grijă de sora sa. 

La vârsta de doar 36 de ani, cea care i-a dat viață Andreei Marin avea să-și găsească sfârșitul în urma unui accident de mașină. De atunci, fericirea familiei Marin a apus, iar durerea a transformat-o pe vedeta de televiziune într-o femeie puternică, păstrând mereu în suflet amintirea părinților săi.

Andreea Marin, despre momentul în care și-a pierdut mama 

La o vârstă destul de fragedă, Andreea Marin a trebuit să țină piept cele mai mari dureri cu care viața a împovărat-o: mama ei i-a murit în brațe. 

Ea însăși a mărturisit că în urma acestui eveniment a fost nevoită să se maturizeze pentru a face față noilor schimbări, chiar dacă a fost nevoită să se rupă de copilărie. Iată ce și-ar spune acum Andreea Marin, dacă ar retrăi trecutul. 

,, Andreea cea de la 10 ani tocmai își pierduse mama, s-a stins la 36 de ani în brațele mele. Așadar a fost un an greu. Sufletește nu aș dori nimănui să treacă prin asta… Aș încuraja copilul de atunci să rămână totuși copil, eu am ales să mă maturizez brusc pentru a face față provocărilor și am pierdut o parte a copilăriei astfel…”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Fanatik

Imaginea părinților, cea mai prețioasă amintire a Andreei Marin 

Din păcate, Andreea Marin și-a pierdut și tatăl în urmă cu doar câțiva ani, însă acest eveniment trist din viața ei nu i-a furat amintirile cu cei care i-au dat viață și au iubit-o, și i-au oferit învățăturile cu care a trecut prin viață. 

,,Imaginea mamei, încrederea în tată ca stâlp al familiei ce a dus greul. Dragostea pentru familia mea, fie că îmi e aproape sau nu în anumite momente, datinile, respectul pentru valori…”, a continuat vedeta, pentru sursa amintită. 

Mai multe