Andreea Raicu, detalii despre nuntă. Cum va arăta marele eveniment din viața vedetei

11 octombrie 2024 6:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Raicu a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV, câteva detalii despre cum și-ar imagina viitoarea nuntă. Deși este cunoscută pentru discreția cu care își tratează viața personală, fosta realizatoare TV a împărtășit gânduri despre ziua cea mare și despre ce își dorește de la un posibil partener de viață.

„La un bărbat îmi place cel mai mult prezența și asumarea"

Andreea a vorbit deschis despre dorința de a avea o familie și de a trăi o poveste de dragoste autentică. Pentru ea, calitatea unei relații este esențială, nu graba de a bifa acest aspect al vieții. „La un bărbat îmi place cel mai mult prezența și asumarea. Nu aș mai accepta niciodată o relație cu un bărbat care nu e matur emoțional”, a declarat vedeta, subliniind importanța unui partener prezent și implicat.

Când vine vorba de nuntă, Andreea visează la un eveniment discret și intim, departe de ochii curioși ai presei. Vedeta a mărturisit că și-ar dori să organizeze o ceremonie restrânsă, doar cu oamenii apropiați, într-un loc de poveste. O destinație care îi atrage atenția este Toscana, regiunea italiană cunoscută pentru peisajele sale romantice, pline de viță-de-vie și clădiri istorice.

Nunta mea aș vrea să fie secretă și să fie doar cu oamenii apropiați, undeva în natură. Sau în Toscana”, a spus Andreea Raicu.

Nu își dorește o nuntă grandioasă

Andreea nu își dorește o nuntă grandioasă, cu fastul obișnuit al nunților tradiționale, ci o ceremonie simplă, plină de emoție și semnificație. Toscana, cu peisajele sale idilice, ar fi locul perfect pentru a-și celebra iubirea într-un cadru autentic și restrâns.

Mai multe