Cărțile care au schimbat-o radical pe Andreea Raicu. Așa a ajuns să aibă cel mai sănătos stil de viață: „Au adus plus valoare vieții mele”

Ultima actualizare:

Andreea Raicu (47 de ani) este un promotor al unui stil de viață sănătos. Mereu activă pe rețelele de socializare, vedeta își ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi. Recent, aceasta le-a recomandat fanilor câteva cărți de dezvoltare personală.

Cărțile care au schimbat-o radical pe Andreei Raicu
Cărțile care au schimbat-o radical pe Andreei Raicu

Cărțile care au ajutat-o pe Andreea Raicu

Andreea Raicu a predat, de-a lungul timpului cursuri legate de sănătatea mintală și a ținut chiar și conferințe despre viața trăită în echilibru. De curând, vedeta a publicat un filmuleț pe contul său de Instagram, prin intermediul căruia le-a arătat urmăritorilor săi cărțile de dezvoltare personală pe care le citește.

„Sunt mereu întrebată ce cărți mai citesc și astăzi m-am gândit să vă arăt câteva titluri care au adus plus valoare vieții mele”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

„Foarte multă lume mă întreabă ce cărți citesc”

După mai bine de două decenii de televiziune, Andreea Raicu s-a retras în mediul online, acolo unde a dezvoltat un proiect care îi inspiră și îi informează pe ceilalți despre un stil de viață sănătos și o viață echilibrată.

„M-am gândit să fac o postare, pentru că oricum foarte multă lume mă întreabă ce cărți citesc. Despre câteva cărți care mi-au plăcut și au adus plus valoare vieții mele (…) Una dintre cărțile care m-au ajutat foarte mult în urmă cu mulți ani, este „Minți împrăștiate, scrisă de Gabor Mate. Am primit-o de la terapeuta mea, în urmă cu mulți ani, când i-am spus că nu pot să mă concentrez, sunt tot timpul cu mintea peste tot (…). Te poate ajuta să înveți cum să te concentrezi.

Am ales această carte „Omul în căutarea sensului vieții pentru că eu cred că este o carte pe care e vital să o citești, îți poate schimba viața cu adevărat (…) M-a făcut pur și simplu să regăsesc sensul, să ies din toate momentele alea extrem de grele.

„Cartea depresiilor”, o carte care te va ajuta să înțelegi mai bine depresia. Îți poate da încredere să ieși din acea gaură neagră. „Concentrat”, te ajută să îți faci un mod de lucru, să fii foarte concentrat.

„The diary of a ceo”, e o carte care îți oferă o altă perspectivă”, a explicat Andreea Raicu într-un clip video pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net