Andreea Raicu a petrecut în stil mare de ziua ei. Cu cine a fugit într-o destinație de vis: „Nu am răspuns la nicio urare, dar sper să mă înțelegeți”

Andreea Raicu a împlinit 47 de ani pe 18 iulie, iar cu această ocazie, vedeta a ales să sărbătorească într-o destinație de vis, mai exact în Toscana (Italia) alături de cele mai bune prietene ale sale.

Andreea Raicu a împlinit 47 de ani
Andreea Raicu a împlinit 47 de ani

De ceva timp, Andreea Raicu își sărbătorește ziua de naștere alături de gașca ei de prietene și nu oriunde, ci în Toscana (Italia). Zilele aceasta, prezentatoarea TV s-a bucurat de împrejurimile orașului italian și a explorat toate zonele atractive. Alături de cele 5 prietene ale sale, vedeta a luat la pas fiecare străduță, a mâncat bine și a avut ocazia de a participa la concertul artiștilor internaționali, precum Andrea Bocelli, Will Smith și Ed Sheeran. Mai mult, ea a publicat și imagini de la spectacolul celebrului tenor, care a sărbătorit 3 decenii de carieră muzicală.

Andreea Raicu și-a petrecut ziua de naștere alături de prietenele sale, în Toscana / Foto: instagram
Andreea Raicu și-a petrecut ziua de naștere alături de prietenele sale, în Toscana / Foto: instagram
Andreea Raicu a fost la concertul artistului Andrea Bocelli / Foto: Instagram
Andreea Raicu a fost la concertul artistului Andrea Bocelli / Foto: Instagram

Andreea Raicu: „Sunt foarte recunoscătoare și fericită”

Andreea Raicu a petrecut cu bucurie și le-a dăruit prietenelor ei tricouri din propria sa colecție. La rândul ei, vedeta a fost surprinsă cu prăjituri aniversare la fiecare cină, iar pe parcursul zilei s-a relaxat la piscină alături de gașca ei de prietene.

 „A fost ziua meeaaaaaaa!!!!! Am râs mult, am și plâns… de emoție, am mâncat mult, dar foooooarte bun pentru că în Toscana nu se poate altfel, am băut și mai bun, am dansat, am stat la soare, am vizitat locuri superbe, am stat fără telefon, așa că nu am răspuns la nicio urare, dar sper să mă înțelegeți.

Am fost la unul dintre cele mai frumoase concerte, celebrarea a 30 de ani de concerte susținute de Andrea Bocelli , am suflat în lumânări (și au fost muuuulte, la fiecare masă, pentru că prietenele mele știu că am multe dorințe) și toate acestea mi-au făcut ziua superbă pentru că le-am făcut împreună cu prietenele mele pe care le iubesc tare mult și care îmi umplu inima și viața cu bucurie.

Viața e mult mai frumoasă când iubești și te simți iubită! Sunt foarte recunoscătoare și fericită că a devenit deja o tradiție să plecăm în fiecare an de ziua mea în Toscana!! La cât mai multe de acum înainte! Love you my Queens! It was amazing!! Și simt să îți spun să ai grijă de prieteniile adevărate! Sunt extrem de prețioase, niște comori adevărate", a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net