Bărbatul de care Andreea Raicu a fost îndrăgostită nebunește. Povestea ireală de dragoste pe care a trăit-o: „Nu s-a mai repetat”

Andreea Raicu se numără printre cele mai frumoase și mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc autohton. Are o carieră de succes și o viață care o împlinește. Totuși, până a ajunge în acest punct, a avut o viață departe de lumina reflectoarelor. Recent, ea a mărturisit faptul că a iubit foarte mult în adolescență și a făcut compromisuri pentru iubitul său. 

Andreea Raicu / foto: Arhiva Click!
Andreea Raicu / foto: Arhiva Click!

Andreea Raicu a dat dintotdeauna dovadă de maturitate și asumare, mai ales că ultimii ani din viața sa și i-a dedicat dezvoltării personale și spirituale. Astfel, invitată în cadrul unui podcast, vedeta a mărturisit faptul că anumite experiențe din trecutul ei au ajutat-o să vadă anumite lucruri din altă perspectivă. 

Andreea Raicu: „Prietenul meu voia să meargă la pește”

Invitată acum ceva vreme în podcastul lui Mihai Morar, vedeta a mărturisit faptul că în tinerețea sa a iubit nebunește. Andreea Raicu a făcut sacrificii în numele iubirii, unul dintre ele fiind acela de a-l însoți la pescuit. 

„Aveam 16 ani, acea experiență nu s-a mai repetat când am mers cu cortul pentru prima dată, eram foarte îndrăgostită. Prietenul meu voia să meargă la pește, și mi-a zis că ”La cinci trebuie să ne trezim”.

El era un pic mai mare decât mine, am mers cu mașina, îmi aduc aminte că avea o Dacie roșie, am stat la pește, foarte interesantă experiența, îți dai seama, când ești îndrăgostit totul ți se pare senzațional.

Și a pus un cort dar l-a pus pe ciment, pe lângă faptul că era foarte frig, adică stăteam pe ciment, am zis că nu cred că e pentru mine și m-am dus și am dormit în mașină și dimineața am plecat”, a explicat Andreea Raicu în cadrul podcastului.

Andreea Raicu, mesaj pentru susținătorii ei

După o viață plină de provocări și diverse încercări, marcate cu momente de fericire pură, Andreea Raicu îndrăznește să le trimită fanilor un mesaj. 

„Misiunea mea este ca prin ceea ce fac să inspir și să ajut oamenii să trăiască o viață mai echilibrată. Nu pot să fac asta atâta timp cât eu nu fac asta pentru mine, nu pot să vorbesc despre lucuri dacă eu nu le-am experimentat.

Sunt momente în care sunt epuizată și vorbesc despre asta pentru ca oamenii să înțeleagă că nu suntem roboți. Viața noastră are momente în care ești trist, în care ai pierderi, în care suntem furioși, momente în care pur și simplu lucrurile nu sunt așa cum ne-am dori”, a transmis vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net