Drama neștiută prin care a trecut Andreea Raicu. De ce consideră că a greșit: „O durere devastatoare care nu mă lasă să respir”

Andreea Raicu, cunoscuta prezentatoare TV, a împărtășit publicului său o poveste emoționantă despre durerea pe care a resimțit-o în urma pierderii câinelui său iubit, Efi. Într-o postare sinceră pe rețelele sociale, Raicu a mărturisit că adoptarea unui alt câine în urma morții lui Efi a fost o greșeală și o durere devastatoare pe care încearcă acum să o depășească.

Andreea Raicu. Foto: arhiva personală.
Andreea Raicu. Foto: arhiva personală.

Efi a fost diagnosticat cu cancer

În luna mai a anului trecut, Andreea Raicu a pierdut un companion fidel, Efi, pe care l-a adoptat cu 14 ani în urmă de la cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu. Deși câinele avea la început multe probleme de sănătate, Raicu l-a îngrijit și l-a salvat. Efi a devenit sprijinul emoțional al Andreei în perioadele dificile și singurul suflet care părea să-i înțeleagă mereu starea. Din păcate, Efi a fost diagnosticat cu cancer în ultimii ani de viață, iar tratamentul, a reușit să-i prelungească viața cu încă 3 ani.

Greșeala imensă pe care a făcut-o Andreea Raicu

Când Efi a murit, Andreea Raicu a simțit un gol imens și o durere sufletească ce pare să nu o lase nici acum să respire. În încercarea de a depăși această suferință, Raicu a ales să adopte un alt cățel. Cu toate acestea, decizia nu a fost una inspirată și a adus mai multă tristețe în viața prezentatoarei.

Când a plecat a lăsat un gol imens pe care mi-e greu să-l descriu. O durere devastatoare care nu mă lasă să respir. Mă simțeam de parcă pierdusem un membru al familiei.

Mereu spuneam că atunci când pierzi un câine să iei altul a cărui dragoste îți ușurează suferința. Așa am făcut când a murit câinele mamei mele și a ajutat-o mult", a povestit vedeta.

Andreea a povestit că la început nu simțea nicio bucurie sau entuziasm în legătură cu noul cățel. Lipsită de răbdare și chef, a simțit că inima și sufletul ei nu aveau loc pentru altă prezență decât cea a lui Efi. Cățelul nou adus acasă a devenit o povară, iar Andreea a decis să-l trimită la mama sa. În acest timp, câinele a devenit mai apropiat de mama Andreei, iar aceasta nu simțea lipsa lui în casă.

„Eu nu aveam răbdare și nici chef. Mă simțeam ca mamă vitregă din povești. Ceea ce reușea să mă îmbuneze era gândul că era singur, departe de mama lui și avea nevoie de dragoste. A început să crească și să devină extrem de agitat, sa faca dezastru in casa. Încă nu învățase să-și facă nevoile afară sau pe pad, iar eu nu aveam nicio disponibilitate să curăț continuu după el peste tot. Plus că nu era atât de cald ca Efi, avea o natură mult mai independentă ceea ce nu îmi plăcea. Ca să nu mai spun că mă simțeam vinovată, simțeam că îl trădez pe Efi. Așa că l-am trimis la mama", a povestit Andreea pe Instagram.

Ce sfat are vedeta pentru cei care trec prin pierderea animalului de companie

Ulterior, câinele a fost luat de către un dresor de animale, căruia Andreea îi este recunoscătoare pentru că a reușit să-i ofere cățelului o viață fericită și echilibrată. În cele din urmă, după o perioadă, Andreea a hotărât să îi acorde încă o șansă și l-a adus acasă. De data aceasta, conexiunea cu noul cățel s-a dezvoltat, iar Raicu a simțit că încep să se împrietenească.

Andreea Raicu îi încurajează pe oameni să își acorde timpul necesar pentru a trece peste durere și să nu ia decizii pripite în încercarea de a umple golul lăsat de pierderea unui suflet iubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net