Andreea Raicu a ajuns la spital după ce a suferit un accident. „Doare..."

Andreea Raicu se confruntă acum cu o situație dificilă după ce a suferit un accident. La vârsta de 46 de ani, vedeta a anunțat pe rețelele sociale că s-a accidentat la picior și și-a rupt un deget, fiind nevoită să facă față unei perioade fără tocuri. Cu peste 600.000 de urmăritori pe Instagram, Raicu împărtășește sincer cu fanii săi atât momentele frumoase, cât și cele dificile din viața ei.

Andreea Raicu. Foto: arhiva personală.
Andreea Raicu. Foto: arhiva personală.

Andreea Raicu a dezvăluit că a avut parte de un incident, soldat cu un deget rupt, fiind mult mai dureros decât s-ar fi așteptat. Cu toate acestea, vedeta a ținut să sublinieze că stilul ei de viață rămâne același, chiar și în fața unor astfel de provocări. Medicul i-a interzis purtarea tocurilor pentru o perioadă de șase săptămâni, iar Raicu a găsit modalități ingenioase de a păstra eleganța în această situație.

Accidentul și consecințele asupra stilului de viață

image

Ghinion. Deget rupt. Doare mai tare decât vă imaginați, dar sunt pe cele mai bune mâini. Stilul se păstrează indiferent de situație. Degetul rupt nu se pune în ghips, dar are nevoie să fie imobilizat în pantofi foaaaarte lejeri și comozi. Adio tocuri șase săptămâni”, este mesajul postat de Andreea Raicu pe pagina ei de Instagram.

Andreea Raicu nu și-a abandonat rutina zilnică, continuând să meargă la birou și să se ocupe de magazinul său de haine. Cu toate acestea, pentru a evita să își suprasolicite piciorul, vedeta a găsit o soluție ingenioasă. Aceasta s-a așezat într-o poziție extrem de confortabilă și a dorit să imortalizeze momentul printr-o fotografie.

Viața după televiziune și implicarea în afaceri

Andreea Raicu a renunțat la cariera în televiziune acum mulți ani, orientându-se spre lumea afacerilor. Cu un magazin fizic de haine și o prezență activă pe rețelele sociale, vedeta s-a reinventat cu succes. Despre afacerea ei, Raicu spune că nu este doar un magazin, ci un spațiu în care oamenii se conectează, se relaxează și trăiesc o experiență diferită.

Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea.

În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem.”, a explicat Andreea Raicu pentru Ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net