Afacerea care îi aduce venituri uriașe Andreei Raicu. Ce profit a avut în 2022 firma administrată de vedetă

Andreea Raicu a luat ani în urmă decizia de a se retrage din televiziune, meseria care a consacrat-o, în schimbul unui business pe care avea să și-l deschidă și care merge destul de bine. Ce cifră de afaceri a avut în anul 2022?!

Andreea Raicu / foto: arhiva Click!
Andreea Raicu / foto: arhiva Click!

La scurt timp de la decizia de a-și deschide propria afacere, Andreea Raicu a oferit și o declarație în acest sens. Ce a determinat-o pe vedetă să își deschidă un magazin fizic de haine.

Andreea Raicu și afacerea care îi aduce bani frumoși 

Fosta vedetă de televiziune a luat decizia de a se ocupa în totalitate de sursele de venit pe care le are. Pe lângă magazinul fizic care în anul 2022 i-a adus un profit uriaș:    121,980.00 lei, conform termene.ro., Andreea Raicu oferă și cursuri de de dezvoltare personală, nutriție, beauty și fashion.

Cifra de afaceri a anului 2022 / foto: captură termene.ro.
Cifra de afaceri a anului 2022 / foto: captură termene.ro.

Povestea din spatele succesului afacerii vedetei 

Andreea Raicu mărturisea în trecut faptul că principalul motiv pentru care a vrut să își deschidă un magazin fizic a venit din dorința de a crea un spațiu ideal în care oamenii să se deconecteze de la grijile cotidiene și să aibă un loc care le poate oferi acest sentiment. 

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune”, a explicat vedeta, pentru Ego.ro.

„Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea.

În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem”, a adăugat Andreea Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net