Andreea Marin, criticată de Andreea Raicu: „Orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă”

Andreea Marin a fost luată în vizor de Andreea Raicu. Fosta vedetă de televiziune a criticat stilul vestimentar al „Zânei Surprizelor”, considerând că aceasta trebuie să facă anumite schimbări în vestimentație. Află din rândurile de mai jos ce afirmații a făcut Andreea Raicu.

Andreea Raicu, despre stilul Andreei Marin / foto: colaj Click!
Andreea Raicu, despre stilul Andreei Marin / foto: colaj Click!

Atât Andreea Marin, cât și Andreea Raicum sunt două dintre cele mai stilate și mai apreciate femei din România. Independente și puternice, vedetele noastre reușesc mereu să aibă cele mai rafinate și elegante apariții, chiar dacă nu sunt mereu cele mai reușite din punctele de vedere ale altora. 

Andreea Raicu: „Cred că aș face ceva mult mai simplu”

Viața Andreei Raicu s-a schimbat radical în ultimii ani. A trecut un deceniu de când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să își deschidă propriul business, un brand care-i poartă numele. 

În trecut, Andreea Raicu a călcat pragul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a răspuns întrebărilor primite. Printre acestea, s-a numărat una referitoare la o vedetă căreia Andreea Raicu i-ar schimba stilul vestimentar, iar răspunsul nu a întârziat să apară: Andreea Marin

„Andreei Marin i-aş schimba stilul vestimentar. Cred că aş îmbrăca-o mult mai simplu. Evident că alegerile noastre vestimentare sau orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă, spun ceva despre noi. Cred că aş face ceva mult mai simplu din alegerile pe care le face ea”, a răspuns Andreea Raicu.

Femeile care treg pragul selectului magazin de haine de pe Strada Paris, din București, pleacă schimbate din mâna vedetei. Andreea mărturisea că doamnele și domnișoarele cu o energie masculină, care își cumpără haine din magazinul ei, au parte de o „transformare” mult mai feminină datorită ținutelor create pe sprânceană. 

„Noi am ajuns să avem o energie masculină extrem de puternică în noi, încât uităm ce ne face cu adevărat frumoase. O haină foarte feminină, cu nişte detalii care te fac să te simţi bine, de foarte multe ori produce o transformare foarte mare”, a explicat Andreea Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net