Detalii mai puțin cunoscute despre Andreea Raicu! Vedeta a rupt tăcerea: „Știu că nu se observă lucrul ăsta”

Andreea Raicu (46 de ani) a început anul cum nu se putea mai bine. A fost în India și s-a relaxat, și-a încărcat bateriile, luându-și doza de energie pozitivă. Nu e pentru prima oară când vedeta merge în locul în care s-a redescoperit în urmă cu ceva timp. 

Și pentru că este destul de prezentă în mediul online, Andreea Raicu s-a gândit să povestească, la îndemnul prietenilor săi, despre ce nu se știe încă despre ea. Așa am aflat că este foarte pofticioasă, că se pătează mai mereu atunci când mănâncă, că este foarte amuzantă și că sare mereu în ajutorul tuturor, la nevoie, considerându-se un fel de mama răniților.

Detalii mai puțin cunoscute despre Andreea Raicu

M-am gândit să îți spun câteva lucruri pe care nu le știi despre mine, asta așa, la inițiativa oamenilor din jurul meu. În primul rând, că sunt foarte-foarte pofticioasă, foarte pofticioasă și atunci când mergi cu mine la masă nu scapi să nu intru la tine în farfurie.

Știu că nu se observă lucrul ăsta. După aia, că sunt mama răniților! Cum are cineva o problemă, eu sunt acolo, să mă duc să o rezolv, să-l acomodez, să fac tot ce are nevoie”, împărtășește Andreea Raicu cu urmăritorii ei.

 Vedeta a povestit apoi că de fiecare dată când mănâncă reușește să se murdărească și nu pare deloc deranjată de acest lucru. Chiar dacă lasă impresia de femeie inabordabilă, Andreea Raicu a mărturisit că lucrurile nu sunt chiar așa.

Că mă murdăresc de multe ori când mănânc și nu mă deranjează asta. Ia să văd! Da, uite, chiar și acuma sunt, dar e de la machiaj. Că sunt foarte amuzantă, fără lipsă de modestie, dar sunt amuzantă, nu se vede deloc pe Instagram lucrul ăsta, dar prietenii și colegii mei sunt foarte-foarte surprinși să vadă asta după ce mă cunosc.

Și chiar, după ce mă cunoști, cei mai mulți oameni după ce m-au cunoscut au zis că sunt foarte ușor de abordat, comunic foarte ușor, că sunt foarte normală, pentru că într-o prima fază nu vrea să se apropie nimeni de mine că par așa, foarte inabordabilă. Ce mai fac altceva? Îmi las mesaje prin toată casă! „Sunt destul!” și „Sunt fericită!”. Cam asta deocamdată, mai descopăr eu ce nu știți despre mine!”, a mai precizat Andreea Raicu, într-un video pe Instagram, realizat în timp ce se machia la oglinda ei de acasă, plină de mesaje motivaționale, menite să îi dea în fiecare zi o stare bună.

Și-a schimbat părere despre ea când a fost în India prima oară

Andreea Raicu nu a fost la prima călătorie în India, țară pe care o iubește, pentru că a făcut-o să își schimbe părerea despre ea.

„După călătoria în India mi-am dat seama. (…) Percepția mea despre mine se schimbase și m-am acceptat și nu mai aveam nevoie de atât de mult machiaj, chiar mi se părea că mă ascunde și nu arată tot ce era natural și autentic din mine”, povestea vedeta  într-o emisiune TV, în 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net