Cu ce bărbat celebru s-a iubit, în trecut, Lili Sandu. L-a lăsat să o sărute pe sâni în văzul tuturor

Ultima actualizare:

Lili Sandu, considerată una dintre cele mai frumoase românce, a făcut ravagii în rândul bărbaților, de-a lungul anilor. Vedeta care acum și-a întemeiat o familie cu Silviu Țolu s-a iubit în trecut cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz - nimeni-altul decât DJ-ul Vali Bărbulescu. 

Cu cine s-a iubit în trecut Lili Sandu / foto: Social media
Cu cine s-a iubit în trecut Lili Sandu / foto: Social media

Acum ani de zile, Vali Bărbulescu mărturisea că a fost împreună cu Lili Sandu vreme de aproape un an. Drept dovadă stă o fotografie mai veche în care cei doi apar în ipostaze „deochiate”. 

Vali Bărbulescu: „Am fost un an cu ea” 

În pofida faptului că au trecut ani de zile de când cei doi au format un cuplu, DJ-ul nu a uitat nici acum faptul că a fost împreună cu soția lui Silviu Țolu. Cei doi s-au iubit un an, după care au decis să meargă pe drumuri separate.

 „Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea”, a povestit Vali Bărbulescu, în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”, de la PRO TV.

De asemenea, acesta a descris-o pe actuala parteneră a lui Silviu Țolu ca fiind drept o femeie pasională: „Lili Sandu e foarte pasională!", a mai spus Vali Bărbulescu.

Lili Sandu și Vali Bărbulescu au fost împreună
Lili Sandu și Vali Bărbulescu au fost împreună

Vali Bărbulescu s-a așezat la casa lui 

După mai multe relații cu femei cunoscute din showbiz, DJ-ul a hotărât că a venit momentul să se așeze la casa lui alături de frumoasa Maria Andreea. Cei doi s-au căsătorit în primăvara anului trecut. Maria este femeia care l-a îmblânzit pe Vali Bărbulescu cu bunătatea ei. 

„Am trăit până acum cel puțin 10 vieți și am gustat din orice sentiment cunoscut vreodată de om! Am iubit mulți ani o femeie care m-a mințit din prima zi până în ultima. Am iubit, dar am abuzat emoțional o femeie care nu avea nicio vină pentru a-mi fi un panaceu pentru traume ce nu o priveau.

Am fost căsătorit cu o femeie senzațională pe care nu am fost în stare să o merit la vârsta de 25 de ani și am avut zeci de aventuri cu femei ale căror nume nu le mai știu (...)

A apărut în viața mea Maria, o femeie ce m-a copleșit din prima clipă cu bunătatea ei. Un suflet pur cu o empatie despre care nu știam că poate exista. Un om care mi-a oferit necondiționat iubire, încredere, înțelegere și suport în orice.

Gestul meu de a o cere în căsătorie nu poate compensa acum ce ea mi-a oferit deja, însă am la dispoziție restul vieții mele pentru asta... Te iubesc, Maria!”, a fost mesajul pe care Vali Bărbulescu l-a postat pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net