Vali Bărbulescu s-a căsătorit cu iubita lui! Imagini de senzație de la cununia în stil italian

Ultima actualizare:

Fericire mare pentru DJ-ul Vali Bărbulescu (46 de ani) și iubita sa, Maria Andreea. La sfârșitul anului trecut, după ce s-a afișat cu numeroase domnișoare în urma despărțirii de Delia Tudose, cea cu care a avut o relație de 12 ani, Vali Bărbulescu și-a cerut iubita în căsătorie. Însă, acum, au devenit oficial soț și soție! Marele anunț a fost făcut de cântăreață pe rețelele sociale.

Vali Bărbulescu și Maria Andreea s-au căsătorit oficial / Foto: Instagram
Vali Bărbulescu și Maria Andreea s-au căsătorit oficial / Foto: Instagram

După un mariaj eșuat cu Delia Tudose, inima DJ-ul Vali Bărbulescu (46 de ani) a fost furată de o altă tânără, Maria Andreea, pe care nu a ezitat să o și ceară în căsătorie la sfârșitul anului trecut. A fost vestea momentului atunci, având în vedere că artistul s-a pozat și afișat cu numeroase domnișoare.

Maria Andreea: „Avem și noi un anunț de făcut”

Însă, iată că, el și logodnica sa, la doar câteva luni de la cerere, au decis să își oficieze jurămintele, veste pe care Maria Andreea a făcut-o publică pe rețelele de socializare. „28.04.2023. Avem și noi un anunț de făcut: JUST MARRIED! 🤍 (Proaspăt Căsătoriți n.r)”, a fost mesajul cântăreței pe pagina sa personală de Instagram, însoțit de un scurt videoclip.

Cei doi nu au ales hainele tradiționale pentru căsătorie, ea fiind îmbrăcată într-o rochiță scurtă bleu, iar el a ales un costum în culori deschise cu un sacou albastru. Și cu siguranță și-au exprimat fericirea într-un mod unic, cu o plimbare pe un scuter, în stil italian!

Petrecerea a fost una atipică, Vali Bărbulescu și Andreea alegând să își aștepte invitații la o terasă cu vedere spre stradă, cu aranjamente tot în stil italian și cu un aer super classy.

Și nici mesajele cu felicitări pentru proaspeții căsătoriți din partea fanilor nu au întârziat să apară: „Felicitări! Casă de piatră și fericire multă”, „Ce veste minunată! E pe bune? Casă de piatră din toată inima!!”, „Felicitări și multă dragoste să aveți!!”, au fost doar câteva dintre comentariile acestora.

Se pare că cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste, ceea ce nu este de mirare, având în vedere că Vali Bărbulescu a dat dovadă de multe ori că este un bărbat foarte romantic, sincer și, mai presus de orice, îndrăgostit lulea de partenera sa.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net