Vali Bărbulescu își mușcă iubita de fund, în văzul lumii. Cum a reacționat tânăra

A fost și a rămas un excentric. Vali Bărbulescu, DJ și fotograf, a oferit imaginile zilei în parcarea unui cunoscut magazin de mobilă, din București. După sesiunea de shopping, în timp ce încărca produsele în portbagaj, el și-a mușcat iubita de fund, ademenit, probabil, de poziția tinerei.

image

Fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins imagini haioase cu Vali Bărbulescu (45 de ani), în compania noii sale iubite, femeia cu care se afișează după despărțirea de fotomodelul Delia Tudose. Vali și noua lui parteneră a ieșit recent la cumpărături, într-un cunoscut magazin de mobilă suedez, de unde au plecat destul de încărcați.

În parcare, în timp ce încărcau produsele în portbagaj, Vali Bărbulescu a avut un exces de zel și n-a mai ținut cont că se află într-un loc public. Și-a prins iubita de coapse, s-a aplecat și a mușcat-o de fund. Gestul spontan și intim a fost surprins de fotoreporterii Click!, iar în galeria foto de mai jos vă puteți delecta cu imaginile inedite.

Frumoasa șatenă a fost destul de calmă după "intervenția" iubitului ei și a întors capul zâmbind, semn că e obișnuită cu aceste gesturi, în cuplu. Și-a văzut mai departe de treabă, a aranjat cumpărăturile și nu a părut deloc deranjată că excentricul Vali a început preludiul încă din parcare.

Vali Bărbulescu s-a iubit cu femei celebre

Vali Bărbulescu este fotograf de modă, DJ de muzică house și techno și fost realziator de emisiuni radio-tv. În anul 2020, el a fost concurent la "Ferma vedetelor", de la PRO TV, unde s-a apropiat mai mult decât a fost cazul de Otniela. Acasă îl aștepta o iubită superbă, manechinul Delia Tudose, de care însă Vali s-a despărțit, după o iubire de 12 ani. El a fost însurat cu cu Irene Pârvu, fostă vedetă a postului B1 TV, de care a divorțat în 2005. De-a lungul timpului, presa a consemnat relațiile DJ-ului cu femei celebre: bebelușa Delia Florea, Jojo și chiar Lili Sandu. Despre cea din urmă, chiar el a recunoscut, în cadrul emisiunii "Ferma vedetelor" (PRO TV). "Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea", a povestit Vali Bărbulescu.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net