Care este parfumul preferat al Andreei Raicu. Miroase superb și orice doamnă poate să-și permită unul

Ultima actualizare:

Andreea Raicu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, continuă să surprindă și în afara lumii televiziunii, axându-se pe activitatea sa din mediul online, unde atrage o comunitate de fani dedicată. Însă, spre deosebire de multe alte vedete, Andreea Raicu nu adoptă o abordare extravagantă când vine vorba despre achizițiile personale. Aceeași abordare se reflectă și în alegerea ei de parfum, care, spre surprinderea multora, este accesibil din punct de vedere financiar.

Andreea Raicu. Foto: arhivă
Andreea Raicu. Foto: arhivă

Be Delicious de la DKNY, parfumul preferat al Andreei Raicu

Andreea Raicu și-a păstrat loialitatea față de un parfum încă de la debutul său. Este vorba despre parfumul "Be Delicious" de la DKNY. În plus față de aroma sa inedită, prețul său nu este deloc mare.

DKNY Be Delicious a devenit parfumul preferat al vedetei după ce l-a primit cadou. O sticluță de 100 ml a acestui parfum costă 219 lei, în timp ce varianta de 50 ml se situează în jurul sumei de 158 lei. Aceste prețuri accesibile demonstrează că eleganța și rafinamentul nu necesită neapărat o investiție substanțială.

Caracteristicile acestui parfum

Be Delicious de la DKNY este considerat un parfum rafinat și elegant, potrivit pentru sezonul primăvară-vară. Compoziția sa caldă include note de grapefruit, castravete, lemn de santal, ambră și magnolie. Notele de mijloc includ mărul verde, trandafirul, tuberoza și violeta.

Ce se spune despe femeile care-l aleg

Se spune că femeile care aleg acest parfum emană optimism și energie pozitivă, atrăgând tot ce este mai bun în viața lor. Aroma oferă o senzație de tinerețe și este apreciată pentru abilitatea sa de a ascunde vârsta, oferind o notă tinerescă și vibrantă.

Andreea Raicu, mereu zâmbitoare și plină de energie, își încurajează fanii să adopte această atitudine pozitivă, iar alegerea parfumului Be Delicious pare să fie în concordanță cu acest mod de viață. Un parfum accesibil, dar sofisticat, care reprezintă o extensie a personalității sale luminoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net