Ce este energia feminină? Andreea Raicu: „Vindecă sufletul și corpul și îndepărtează disperarea”

Ultima actualizare:

Andreea Raicu (46 de ani) este una dintre vedetele cărora nu le este teamă să își pună sufletul pe tavă în fața celorlalți. După o carieră de mulți ani în televiziune vedeta a decis să se retragă și să se concentreze pe afacerea sa. În același timp, de ceva vreme Andreea este foarte concentrată pe procesul de vindecare, iar de curând a dezvăluit cum se simte tot acest parcurs.

Andreea Raicu
Andreea Raicu

Andreea Raicu, despre energia feminină: „Am închis ochii, mi-am îndreptat atenția către corp”

 După cum știm, Andreea Raicu are un blog unde împărtășește cu fanii săi experiențele de viață prin care a trecut, lecțiile învățate, dar și secrete pentru o viață mai bună. Recent însă vedeta a decis să dezvăluie câteva gânduri intime chiar pe pagina sa de Instagram unde a vorbit despre emoții și despre ceea ce putem numi "autocompasiunea" pe care a reușit să o deprindă în ultimii ani. Mai mult, vedeta a vorbit despre ce înseamnă energia feminină și cum se manifestă în viața sa.

„Te-ai gândit cum se simte în corp energia feminină?

Azi dimineața vorbeam cu prietena mea, care m-a întrebat cum sunt, o întrebare pe care ne-o adresăm zilnic. Am tot încercat să găsesc un termen care să descrie cât mai clar felul în care mă simțeam, dar părea că niciun cuvânt nu era destul de cuprinzător. Am închis ochii, mi-am îndreptat atenția către corp și am simțit că cel mai potrivit termen era “Innersoftness.", a transmis Andreea pe Instagram.

Fostul model a explicat cum se simte energia feminină și ce schimbări a adus în viața sa. Această energie a reușit să o vindece sufletește.

Raicu: „Acea energie care vindecă sufletul și corpul”

„Acea stare din interiorul tău în care simți blândețe și dragoste atât față de tine, cât și față de ceilalți, vulnerabilitate, disponibilitatea de a primi și de a te lăsa protejată, fără presiune sau grabă, fără dorința de a demonstra nimic, doar de a fi și a observa.

Pentru mine, așa se simte energia feminină care își face din ce în ce mai des simțită prezența în ultimii ani din viața mea. Acea energie care vindecă sufletul și corpul și îndepărtează disperarea, nevoia celor mai multe dintre noi de a fi mereu în control, de a domina, de a lupta, de a munci până la epuizare pentru a demonstra ca pot, de a-și reprima emoțiile care stau în calea realizării profesionale sau personale.

Este o stare care vine cu o bucurie așezată, dar și cu tristețea care apare atunci când te desparți de tiparele în care erai obișnuită să funcționezi de zeci de ani, cele care te-au ajutat, dar acum nu îți mai folosesc.

Este o stare care începe sa apăra din ce în ce mai des și devine parte integrantă din noi, ne echilibrează și ne aduce acolo unde avem nevoie”, a adăugat Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net