Cum se descurcă Andreea Raicu în rolul de bunică? Vedeta a rupt tăcerea

Andreea Raicu este considerată una dintre cele mai frumoase și mai de succes femei din România. Are o situație financiară bună și de-a lungul anilor a reușit să se dezvolte așa cum și-a dorit. Pe lângă partea profesională, vedeta este și mama adoptivă a unei tinere pe nume Maria, care în anul 2019 a făcut-o bunică. 

Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute femei / foto: Social media
Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute femei / foto: Social media

Fosta prezentatoare de televiziune a adoptat-o pe Maria acum 19 ani, pe vremea când era doar o copilă aflată într-un centru de plasament. Deși între timp conexiunea dintre ele nu a mai fost atât de puternică, cele două s-au revăzut acum câțiva ani, când vedeta a aflat încântătoarea veste că a devenit bunica unei fetițe.

Cum și-a cunoscut Andreea Raicu fiica adoptivă 

Totul se întâmpla în anul 2004, când vedeta a mers în Centrul de Plasament Măcrina, din București. Atunci a întâlnit-o pentru prima dată pe Maria, care avea vârsta de 5 ani și era un copil blând și inocent. 

„Cu câteva zile înainte de Crăciunul din acel an, am mers împreună cu colegii de la Prima TV să ducem câteva cadouri copiilor la Centrul Măcrina de care avea grijă Părintele Gabriel. A fost minunat. Ne-au cântat, ne-au răsfățat cu bucuria lor atât de autentică. Toți erau foarte fericiți și, încet-încet, ne-am împrietenit.

Pentru că am observat că una dintre fetițe era destul de timidă, m-am dus să vorbesc cu ea. S-a lipit de mine și nu a vrut să îmi mai dea drumul, așa că am ținut-o în brațe până în momentul plecării. Au alergat după noi la poartă, nu voiau să ne mai lase să plecăm. I-am întrebat dacă pleacă undeva de Crăciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau părinti, urmau să plece acasă. Fetița timidă, pe care o ținusem în brațe, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis că nu plecă nicăieri. Cred că era singura care rămânea la centru.

Nu a așteptat prea mult și m-a întrebat dacă poate veni la mine. M-am blocat. Nu știam ce să răspund. Am căutat cu privirea ochii preotului de la care așteptam ajutorul. Foarte calm, mi-a spus că dacă vreau să o iau de sărbători la mine pe micuța Maria, o pot face. M-am bucurat enorm pentru că știam ce va însemna asta pentru ea”, povestea Andreea Raicu pe blogul său, în anul 2019.

Maria a devenit mamă în urmă cu câțiva ani 

Andreea Raicu și Maria / foto: Social media
Andreea Raicu și Maria / foto: Social media

Deși cele două au petrecut timp împreună, Maria a decis să plece de la centru și să meargă să locuiască alături de mama sa, în Constanța. Ani la rând au rupt legătură, dar viața le-a readus împreună în 2019, când s-au revăzut și vedeta a aflat vestea Maria dăduse naștere unei fetițe minunate. 

„(…). Nu ne-am mai văzut. Am pierdut legătura… În timp, am aflat că a adus pe lume o fetiță și că locuiește în Constanța. Anul trecut, Crăciunul ne-a făcut un cadou minunat și ne-a adus din nou împreună. Ne-am scris, ne-am auzit la telefon, am împărțit poze și multe amintiri. Mi s-a făcut atât de dor de ea încât pe 30 decembrie am plecat la Constanța să o văd, după 6 ani. A fost atât de frumos. Legătura era acolo, nu se pierduse deloc. Micuța Maria crescuse, dar în brațele mele era la fel de mică.

Mă așteptase ca în seara de Ajun în care o luasem prima dată de la centru, la fel de bucuroasă și emoționată. Am râs, am povestit și ne-am adus aminte de atât de multe lucruri. Am promis că nu vom mai pierde legătura și că ne vom vedem mai des.

A fost un cadou minunat pentru amândouă. Ieri (n.r.: 29 decembrie) ne-am văzut din nou. De data acesta a venit ea la mine și am petrecut o zi întreagă împreună acasă, unde a crescut, în camera ei, în toate locurile care erau la fel pentru ea. Am mers împreună la aceeași piață, am gătit împreună și am povestit și ne-am uitat la poze.

Nu ne venea să credem cum a trecut timpul și prin câte am trecut. Nu au fost numai lucruri frumoase, dar am avut înțelepciunea să trecem peste ele și să nu pierdem această legătură. Ne-am fi dorit să nu se mai termine ziua. Totul era atât de autentic și de frumos. A fost un cadou minunat pentru amândouă, pe care îmi doresc să ni-l facem în fiecare Crăciun. Chiar dacă nu am un copil, cred că micuța Maria m-a făcut să simt ce înseamnă să fii mamă măcar și pentru câțiva ani”, a mai spus atunci Andreea Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net