Fotografia rușinoasă pe care Andreea Raicu o vrea ștearsă! I s-a văzut fundul la TV, iar Horia Brenciu a fost de vină

Andreea Raicu, una dintre cele mai elegante și rafinate apariții, a reușit acum ani de zile să fie protagonista unei gafe de zile mari, dar nu singură, ci cu „ajutorul” lui Horia Brenciu. Evenimentul s-a desfășurat acum ani în urmă, în timpul unei emisiuni televizate. 

Andreea Raicu și Horia Brenciu / foto: captură Pro TV
Andreea Raicu și Horia Brenciu / foto: captură Pro TV

Andreea Raicu și Horia Brenciu sunt arhicunoscuți în showbiz-ul românesc și se bucură de admirația publicului. Ani de zile, fosta vedetă de televiziune a fost extrem de atentă la aparițiile pe care le-a avut, astfel încât să-și păstreze imaginea neîntinată. Totuși, câți își mai amintesc episodul rușinos când Andreea Raicu a fost luată în brațe de Horia Brenciu, iar fusta scurtă a permis să se vadă mai mult decât ar fi trebuit? 

Andreea Riacu, gafă monumentală la TV 

Întregul episod jenant se întâmpla în anul 2004, în cadrul emisiunii "Ce vor fetele?", de la Prima TV, când vedeta a fost luată prin surprindere de nimeni-altul decât energicul Horia Brenciu. În mare grabă, vedeta a fost luată pe sus de cântăreț, care a dorit să o învârtă, însă nu a mai ținut cont de faptul că avea rochia mult prea scurtă și astfel vedetei i s-a văzut posteriorul. Imaginile memorabile nu au fost nici acum șterse din amintirea românilor, care au rămas de-a dreptul șocați. 

Imaginea cu pricina / foto: arhivă
Imaginea cu pricina / foto: arhivă

Ce spune Andreea Raicu despre relații 

În vârstă de 46 de ani, vedeta a bifat mai multe reușite în mai multe aspecte ale vieții sale, însă pe plan amoros a decis să facă o mică pauză până când va întâlni bărbatul potrivit. Sătulă să tot primească întrebări pe marginea acestui subiect, Andreea Raicu le-a oferit curioșilor o explicație:

„Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorința, și nu din nevoie sau gol interior. De ce spun asta?”, a scris acum ceva timp, pe blog-ul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net