Drum de coșmar pentru Horia Brenciu! Câte ore a făcut de la București la Brașov: „Am simțit fiecare gropiță"

Sărbătorile de iarnă au început și în Piața Sfatului, din Brașov, pe 30 noiembrie de Sfantul Andrei, cu o zi înainte de Ziua Națională. Evenimentul a debutat cu aprinderea luminițelor de pe brad și un concert susținut de Horia Brenciu. Anul acesta, Brenciu s-a întors acasă special pentru acest moment, însă a povestit că a stat în trafic de la București la Brașov nu mai puțin de șapte ore.

Ce a declarat Horia Brenciu Foto: arhivă Click!
Ce a declarat Horia Brenciu Foto: arhivă Click!

Ce a declarat Horia Brenciu

Horia Brenciu a întârziat la aprinderea luminițelor de Crăciun, din Brașov, deoarece a stat în trafic mai bine de șapte ore, cât a făcut de la București la Brașov.

 „O jumătate de veac de când m-am născut la Brașov, a trebuit, cu mașina, să fac de la București la Brașov! Nu mai puțin de 7 ore! Am mai avut o singură problemă: când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate.

Așadar, aveți în față un om fericit, nu pentru că între timp a fost la baie, pentru că are astăzi, aici, când s-a aprins deja bradul de Crăciun, am în fața mea cel mai răbdător, frumos, tare public din lume”, a spus Horia Brenciu ajuns la Brașov după aprinderea luminițelor, scrie dcnews.ro.

Târgul de Crăciun, organizat în Piața Sfatului

Primele luminițe care au anunțat ,,Decembrie de poveste la Brașov” au fost cele peste 200.000 de leduri din Bradul de Crăciun din Piața Sfatului. Alte sute de mii de luminițe s-au aprins în centrul Brașovului. Din 6 decembrie, odată cu deschiderea patinoarului din Piața Sf. Ioan, 1,2 milioane de luminițe vor anunța venirea Crăciunului în orașul nostru.

Târgul de Crăciun este organizat în Piața Sfatului și aduce împreună meșteșugari și producători locali, oferind vizitatorilor diverse surprize de gustat sau de luat acasă. O noutate pentru acest an este zona de food court, unde cei prezenți pot savura mâncăruri tradiționale. Primăria a creat această zonă pentru a oferi vizitatorilor ocazia de a petrece timp de calitate în Piața Sfatului în perioada sărbătorilor.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net