Andreea Raicu, mai sinceră ca niciodată. Destăinuiri neașteptate la aproape 47 de ani: „Fără să mă simt vinovată”

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete TV din România. Aceasta se bucură de un succes colosal în carieră și este o femeie împlinită chiar și pe plan personal. Cu toate acestea, ea recunoaște că uneori mai are și zile când nu are chef de muncă și preferă stea departe de atribuții.

Andreea Raicu, dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare
Andreea Raicu, dezvăluiri neașteptate pe rețelele de socializare

Andreea Raicu: „Corpul își cere drepturile”

Recent, Andreea Raicu a stat de vorbă cu fanii din mediul online și le-a dezvăluit că trece printr-o perioadă în care simte nevoia să lenevească, să lase deoparte responsabilitățile și să uite de munca de la birou.

„Azi e one of those days (n.r una din acele zile)… în care nu am energie și sau chef să fac absolut nimic, în care doar aș stă și aș lenevi chiar dacă știu că am treaba la birou. Realitatea este că avem și astfel de momente în viață, absolut normale de altfel, în care corpul își cere drepturile. Viață noastră nu e făcută doar din Instagram highlights, ci și din zile ca acestea.

Ce fac eu în astfel de momente? Sunt foarte atentă la ce simt, la cum se simte corpul meu și iau lucrurile mai încet, fac doar ceea ce este absolut necesar pentru că știu că este doar un moment și că atenția pe care mi-o acord în astfel de momente este mai importantă decât să “demonstrez că pot”.

Iar asta a început să funcționeze din momentul în care am acceptat existența acestor momente și a faptului că am nevoie de pauze după zile mai intense, mai ales din punct de vedere emoțional. Lipsa de chef nu este un semn de lene, cum am fost învățați să credem, ci este un semnal al corpului care are o nevoie ce trebuie îndeplinită. Așa că azi o iau mai încet, fără să mă simt vinovată”, a scris Andreea Raicu pe pagina sa de Instagram.

Andreea Raicu va împlini 47 de ani. Cum reușește să se mențină în formă

Andreea Raicu va împlini în curând 47 de ani, mai exact pe data de 18 iulie. Pare greu de crezut, întrucât vedeta reușește să se mențină într-o condiție fizică demnă de invidiat. Asta pentru că este adepta unui stil de viață sănătos, iar dieta pe care o urmează o ajută să se mențină într-o formă exemplară.

„Mă menţin cu multă disciplină. Cum arată o zi din viaţa mea: mă trezesc între 7 şi 8 , merg la sală de 3-4 ori pe săptămână, birou, multe întâlniri, şedinţe foto dacă există, atelier de creaţie şi ziua se termină foarte târziu.

Nu mănânc carne. Mănânc ce-mi cere corpul. Aşa am devenit vegetariană, uneori vegană, dar îmi ascult corpul. Nu cred în interdicţii, pentru că ele creează frustrări. N-am ţinut niciodată o dietă. Dacă ţii o dietă care nu-ţi place, când o termini te duci la frigider”, dezvăluia Andreea Raicu pentru Click, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net