Andreea Raicu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a părăsit pe Tudor Chirilă: „Am avut o relație toxică”

Ultima actualizare:

Andreea Raicu și Tudor Chirilă au trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani. La acea vreme păreau că formează un cuplu fericit, însă, în spatele aparențelor se ascundea o nefericire care i-a adus în pragul despărțirii. Motivul pentru care au pus capăt relației a fost dezvăluit chiar de vedeta TV.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă / Sursă foto: Colaj Click
Andreea Raicu și Tudor Chirilă / Sursă foto: Colaj Click

Andreea Raicu l-a părăsit pe Tudor Chirilă din cauza relației toxice

Cu ani în urmă, Andreea Raicu și Tudor Chirilă formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să rămână împreună până la adânci bătrâneți, cei doi au pus capăt relației care a durat 5 ani. În 2006, cei doi erau destul de discreți în fața presei, dar abia după un timp s-a aflat că, de fapt, Andreea Raicu l-a părăsit pe Tudor Chirilă.

La un moment dat, în cadrul unui interviu, Andreea Raicu a vorbit despre relația cu Tudor Chirilă. Aceasta spunea că a decis să-l părăsească pe cântăreț, pentru că legătura dintre ei devenise mult prea toxică. Mai mult, vedeta a fost nevoită să apeleze chiar și la terapie, pentru a se vindeca de toate trăirile dureroase. 

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a declarat Andreea Raicu, în urmă cu mai mult timp. 

„Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtășească aceleași valori...”

Într-un alt interviu, vedeta de televiziune mărturisea că își dorește să își găsească un partener cu aceleași valori morale ca ale sale.

„Îmi doresc să cunosc o persoană care sa împărtășească aceleași valori ca acelea care mă conduc pe mine în viață: respect, încredere și corectitudine, un om cu care sa pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”, a mai mărturisit vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net