Recunoști fetița din imagine? Astăzi este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România

Recunoști vedeta din imagine? Încă de mic copil a fost pasionată de modă, a avut o carieră în modeling și a devenit faimoasă pe micile ecrane. În prezent, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupă de afacerea cu haine pe care o are. 

Recunoști fetița din imagine? Foto: Instagram
Recunoști fetița din imagine? Foto: Instagram

Cu siguranță încă din prima ți-ai dat seama că în imaginea prezentată anterior este Andreea Raicu în miniatură, în perioada când era doar o copilă. Fanii au rămas uimiți de frumusețea și gingășia de care dădea dovadă încă de mic copil. 

Andreea Raicu, imagini rare din copilărie și adolescență 

Vedeta a realizat pe Instagram o postare în cadrul căreia a vorbit despre cum a luat naștere pasiunea sa pentru modă. A atașat mai multe fotografii din copilăria sa, pe care le-a lăsat la aprecierea fanilor săi. 

Cum a luat naștere pasiunea pentru haine

Puțini sunt cei care știu că dragostea pentru haine și modă și-a dezvoltat-o din primii ani ai vieții sale. Bunica sa era croitoreasă și așa creștea interesul ei pentru acest domeniu. Din păcate, de-a lungul timpului, vedeta a primit nenumărate descurajări și critici din partea tatălui ei pentru simplul fapt că era pasionată de modă. 

La un moment dat, Andreea Raicu decisese să renunțe complet la această pasiune, însă viața a purtat-o pe căi care i-au permis să cocheteze cu acest domeniu. 

„De mică am avut o relașie foarte apropiată cu hainele, mai ales pentru că bunica mea era croitoreasă și îmi făcea toate rochițele pe care le vedeam în revistele aduse de mama. Și îmi plăcea să creez, să îmi imaginez ținute. Luam fețele de masă și cearșafurile și inventam rochii. Și pe măsură ce creșteam și interesul meu pentru haine și modă crestea, spre exasperarea tatălui meu care nu vedea deloc un viitor strălucit pentru mine. “Ce-o să faci? O să stai să te maimuțărești în oglindă toată viața, să te joci cu hainele?” Și cumva, am crescut cu ideea că tot ce ține de haine și de modă este o chestie extrem de superficială.

Cred ca asta m-a facut să nu continui cariera de model, deși aveam ocazia sa fac modeling internațional. Am ales televiziunea, unde, ironic, am ajuns la un moment dat să fac tot o emisiune despre modă. Totul ducea în acea direcție. Am început să-mi creez hainele pentru emisiuni, am colaborat cu @irinaschrotter și am lansat o linie cu numele meu. La un moment dat viața s-a dus din nou în altă direcție și am decis că nu mai vreau deloc să fac asta. Dar, știi cum e. Nu e întotdeauna ce îți propui tu, ci și ce îți aduce viața. 

Eh, și iată cum în urmă cu doi ani, am schimbat numele liniei de haine și am lansat Amalin. Și am realizat că eu și modă avem o legătură strânsă. Dar am învățat ceva mult mai prețios de atât. Am învățat să apreciez cu adevărat câtă bucurie aduc femeilor prin creațiile Amalin. Am înțeles că moda nu este deloc superficială, așa cum îmi spunea tata, ci poate fi o formă profundă de exprimare și de contribuție la fericirea celorlalți. Mi-a luat timp să ajung la această realizare și sunt extrem de fericită că inima mea a vorbit mai tare decat vocea critică a tatălui meu.

Urmează-ți visul, pentru că, atunci când ceva este menit să fie, va rămâne cu tine și va apărea în viața ta mai devreme sau mai tarziu, oricât de mult ai încerca să-l ignori.” - a scris Andreea Raicu, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net