Cara Delevingne, sexy în lenjerie intimă! Imagini incendiare

Cara Delevingne (31 de ani) a devenit recent imaginea noii unui celebru brand de lenjerie intimă. Modelul, care deține o avere de 50 de milioane de dolari, a fost protagonista unei ședințe foto incendiare și a părut mai încrezătoare ca niciodată.

Cara Delevingne, pe un fotoliu negru îmbrăcată în lenjerie intimă gri
Cara Delevingne a pozat îmbrăcată în lenjerie intimă (Foto: Instagram)

Blondina a fost pozată îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare albă, cu o cămașă asortată pe deasupra și încălțată într-o pereche de pantofi cu botul ascuțit și tocul cui. Într-o altă imagine, Cara a fost fotografiată stând pe un fotoliu negru din piele, îmbrăcată într-un set gri format din chiloți și bustieră.

Cara Delevingne este într-o relație cu o femeie

Excentrica vedetă, care este bisexuală, se iubește cu artista Minke (32 de ani), pe numele său real Leah Mason. Cele două sunt împreună din anul 2022. „Iubita mea este cu adevărat minunată! Ea mi-a prezentat o mulțime de oameni și de lucruri”, a explicat ea în urmă cu ceva timp, pentru revista Elle. Mai mult, Cara Delevingne susține că Minke a ajuntat-o în lupta sa cu dependența de droguri. 

I-a ars casa în urmă cu câteva luni

Modelul britanic, stabilit în SUA, a trecut prin clipe de coșmar în martie. Vila ei de lux din Los Angeles, California, a ars în întregime. Echipajele de pompieri s-au luptat ore întregi cu flăcările care au izbucnit pe proprietatea de 6.650 de metri pătrați, iar o persoană care se afla în casă a ajuns la spital. Din fericire, victima nu a suferit răni grave.  Manechinul a crezut că și-a pierdut cele două pisici persane în incendiu. „Inima mea este zdrobită astăzi. Nu pot să cred. Viața se poate schimba într-o clipă, așa că prețuiește ceea ce ai”, a scris Cara pe pagina sa de Instagram. Ulterior, ea a revenit cu o veste bună și a publicat noi imagini cu cele două feline, după ce au fost salvate din casa distrusă de flăcări. „Mulțumesc din suflet pompierilor și oamenilor care s-au prezentat să ajute”, a mai spus Cara.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net