Cara Delevingne, de la „boschetară” la bombă sexy. S-a transformat complet de când s-a lăsat de droguri

Cara Delevingne (31 de ani) s-a transformat radical în ultimul an, după ce a scăpat de dependența de droguri. Fotomodelul britanic a făcut furori pe covorul roșu, la petrecerea organizată de revista British Vogue, după Premiile BAFTA 2024. Blondina, care are o avere de 50 de milioane de dolari, și-a etalat silueta fără cusur într-o rochie midi de culoare neagră, cu sute de cristale aplicate, semnată de Stella McCartney.

Cara Delevingne, într-o rochie Stella McCartney la BAFTA 2024
Cara Delevingne, într-o rochie Stella McCartney (Foto: Profimedia)

Vedeta acestei ținute sexy a fost decolteul adânc, care a atras toate privirile. În 2022, Cara și-a șocat fanii după ce a avut mai multe apariții publice neîngrijite. Pe atunci era dependentă de droguri, iar familia ei s-a implicat pentru a o ajuta. Cara Delevingne provine dintr-o familie bogată, tatăl ei este dezvoltatorul imobiliar Charles Delevingne, iar ea este un model și o actriță de succes.

Cara Delevingne se iubește cu o femeie

Cara Delevingne a fost dintotdeauna deschisă cu privire la orientarea ei sexuală. Actrița este bisexuală și are și o iubită, pe cântăreața Minke (pe numele său real Leah Mason). Cuplul a făcut furori la Wimbledon pe 10 iulie 2023 la Londra. Cele două s-au sărutat în tribune, spre uimirea publicului. A fost una dintre cele mai publice manifestări de afecțiune ale lor.

Cara și Minke susțin însă că se cunoosc de când erau copii. Au redevenit prietene la o petrecere la începutul lui 2022, iar rapid au început să aibă sentimente una pentru cealaltă. 

 Delevingne a spus că iubita ei a susținut-o mult în lupta ei de a scăpa de dependența de droguri. 

Iubita mea a fost cu adevărat minunată! Ea mi-a prezentat o mulțime de lucruri și oameni”, a explicat ea în urmă cu ceva timp pentru revista Elle, adăugând că, datorită lui Mason, „2023 a fost cel mai bun an pe care l-am avut până acum”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net