Cine sunt bărbații celebri cu care s-a iubit Andreea Raicu. Motivul pentru care vedeta a eșuat pe plan amoros

Andreea Raicu (47 de ani) se numără printre cele mai apreciate vedete autohtone. Despre ea se știe că a avut o viață amoroasă extrem de tumultuoasă, datorită relațiilor cu mai mulți bărbați celebri. Vedeta s-a iubit cu Tudor Chirilă, dar și cu alte nume sonore din showbiz. 

Bărbații cu care s-a iubit Andreea Raicu
Bărbații cu care s-a iubit Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a iubit cu Tudor Chirilă, Cristi Chivu și Horia Tecău

Andreea Raicu a trăit o poveste de dragoste timp de 7 ani, alături de Tudor Chirilă, însă cei doi au decis, la un moment dat, să pună capăt relației. De asemenea, vedeta a format un cuplu și cu Cristi Chivu, însă idila dintre ei nu a durat mai mult de un an. S-au despărțit în 2004, lucru la care nimeni nu s-ar fi așteptat, deoarece păreau să fie fericiți împreună.

Mai mult, prezentatoarea TV a trăit o poveste de iubire chiar și cu Horia Tecău. Cei doi au avut o relație care a durat doar un an, iar ulterior au decis să meargă pe drumuri separate, din motive care nu au ieșit la iveală.

Andreea Raicu alături de Tudor Chirilă / Foto: arhivă
Andreea Raicu alături de Tudor Chirilă / Foto: arhivă
Andreea Raicu alături de Horia Tecău / Foto: Click
Andreea Raicu alături de Horia Tecău / Foto: Click

Motivele pentru care Andreea Raicu a eșuat pe plan amoros

Andreea Raicu spunea că relația ei cu Cristi Chivu s-a destrămat din cauză că nu ar fi fost suficient de matură emoțional, însă și distanța ar fi fost un impediment între ei.

„E greu să menții o relație la distanță, mai ales la început. Eu am avut multe relații la distanță și ar fi destul de dificil acum, când am dezvoltat un business care are nevoie de mine foarte mult. Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, spunea Andreea Raicu.

Despre relația cu Tudor Chirilă, vedeta a mărturisit că ar fi fost una toxică, lucru care a dus inevitabil la despărțire. Cei doi s-ar fi confruntat cu perioade extrem de dificile, iar la final au ales să pună punct.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani​”, declara Andreea Raicu, potrivit Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net