Anunțul cu care Margareta Pâslaru i-a uimit pe fani. Ce a transmis marea artistă în mediul online: „Nu m-am retras...”

16 august 2024 19:33   Vedete românești

În ciuda faptului că a fost mai puțin vizibilă în spațiul public în ultima vreme, Margareta Pâslaru are planuri mari pentru viitor. Recent, artista a făcut un anunț care i-a surprins pe fani, subliniind faptul că își continuă cariera în lumea artistică. 

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Margareta Pâslaru este o emblemă a muzicii românești și o actriță inegalabilă. Deși a înaintat considerabil în vârstă, marea cântăreață a vechilor timpuri strălucește în continuare și radiază de energie. De curând, aceasta a făcut un anunț cu care i-a uimit pe cei care credeau că s-a retras definitiv din carieră.

„Nu m-am retras. Am de lucru pentru 2025”, a scris Margareta Pâslaru pe pagina sa de Facebook.

„Nu stagnez, mă atrage orizontul cunoașterii”

Nu demult, Margareta Pâslaru spunea, în cadrul unui interviu, că nu își dorește să stagneze. Celebra cântăreață este de părere că studiul constant înseamnă evoluție, motiv pentru care nu vrea să se oprească din ceea ce face. De asemenea, „doamna cu ochi albaștri și ochi de păpușă”, așa cum a fost numită de-a lungul timpului, dezvăluia motivul pentru care a ales să nu mai dea curs aparițiilor radio sau tv.

„Risc, cu fiecare nouă compoziție, nu stagnez, mă atrage orizontul cunoașterii. Studiul constant este exercițiul prin care pot evolua. Iată, pasiunea, inspirația, dublate de munca cizelării, între 2006 și 2023. Mulțumesc, Roton, pentru colaborări consecutive, albume cu finalitate caritabilă, orchestrate de Andrei Kerestely în spiritul vremii, la timpul prezent!”, a declarat Margareta Pâslaru pentru Viva, în urmă cu ceva timp.

Margareta Pâslaru, una dintre cele mai longevive artiste din România

Margareta Pâslaru are o carieră cât o viață. Anul acesta, artista împlinește 65 de ani de la debut.

„După cum știți, pentru a marca 65 de ani de carieră, în primăvara anului 2023, am lansat volumul aniversar „Timpul nu moare, fiind cel de-al treilea volum cu aceeași casă de discuri. Drepturile de autor și donațiile au fost redirecționate către Ambulanța pentru Monumente.

Și amintim aici Organizaţia „Monumentum, care lucrează pentru a securiza şi conserva obiective importante de patrimoniu care se află într-o stare avansată de degradare. Arhitecții Vaida restaurează biserici și redau splendoarea unor monumente aflate în paragină. Sunt soț și soție, iar eu îi susțin cu tot sufletul”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Mai multe