Margareta Pâslaru a împlinit onorabila vârstă de 81 de ani. Cine a fost marea sa iubire, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de aproape 4 decenii

Margareta Pâslaru, una dintre marile artiste ale României împlinește astăzi 81 de ani. Despre cariera ei se cunosc o mulțime de detalii, însă despre viața amoroasă, cântăreața a vorbit de puține ori. A trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 4 decenii, dar a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Margareta Pâslaru și-a ținut povestea de dragoste departe de ochii lumii
Margareta Pâslaru și-a ținut povestea de dragoste departe de ochii lumii

Margareta Pâslaru, o carieră cât o viață

Margareta Pâslaru s-a născut pe data de 9 iulie 1943, iar de-a lungul vieții a reușit să își clădească o carieră cât o viață. A fost cântăreață, compozitoare și textieră de muzică ușoară-pop și populară. De asemenea, a activat ca actriță de teatru și film, dar a fost și realizatoare TV și Radio. Mai mult, aceasta a studiat balet și pictură, iar în tinerețe a urmat Facultatea de Drept.

În anul 1963, Margareta Pâslaru avea să joace în piese de teatru, iar ulterior a primit un rol în primul său film, „Tunelul” (1966). A fost cunoscută de George Grigoriu, care a compus pentru ea „Chemarea mării”, primul disc de debut, care a făcut vânzare la scară largă în anii 60. Tot el a numit-o „Un mit al muzicii ușoare”. Puțini sunt cei care știu că actrița a scris chiar și o carte, respectiv „Eu și timpul”, pe care a publicat-o în anul 2012.

În 1983, Margareta Pâslaru avea să emigreze în Statele Unite ale Americii, alături de soțul și fiica ei. Chiar și acolo a reușit să atingă succesul pe plan profesional, în 2002 primind premiul „Women of Excellence”. Ulterior, aceasta a început să vină tot mai des în România pentru a lansa mai multe CD-uri și DVD-uri în scopuri umanitare. Din anul 2006, artista a decis să rămână mai mult în țară.

Margareta Pâslaru a fost căsătorită 38 de ani cu Gheorghe Sencovici

Margareta Pâslaru a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 38 de ani alături de Gheorghe Sencovici. Din păcate, în 2006, atunci când sportivul s-a stins din viață, artista a rămas extrem de îndurerată, însă a continuat să îi poarte dragostea. Relația lor a fost una discretă, întrucât oamenii au aflat despre iubirea lor abia în perioada în care cei doi au decis să se mute în America.

 În 1968 aveau să devină părinții unei fete minunate, pe nume Ana-Maria Sencovici. Au plecat din România pe vremea comunismului, atunci când discurile și melodiile îndrăgitei soliste au fost retrase din magazine, iar muzica ei nu mai era auzită nicăieri.

Astăzi, Margareta Pâslaru împlinește 81 de ani, iar în ciuda vârstei, aceasta și-a păstrat trăsăturile din tinerețe. Mai mult, doamna cu „ochi albaștri și chip de păpușă”, așa cum a fost numită de-a lungul timpului, continuă să facă furori cu aparițiile sale publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net