Anunțul făcut de Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație: „Nu e că nu m-aș vedea..”

12 august 2024 5:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

După trei ani de relație, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu stabil și fericit, pregătit să facă planuri pentru viitor. Îndrăgitul chef a vorbit recent într-un interviu acordat revistei VIVA! despre relația sa cu frumoasa actriță și despre cum i s-a schimbat viața de când este alături de ea.

Cum și-au petrecut vara cei doi

Cătălin Scărlătescu a petrecut vara odihnindu-se și călătorind alături de Doina Teodoru. Cei doi au explorat destinații noi, cum ar fi Albania și Belgrad, având mereu un motiv comun pentru călătorii: descoperirea bucătăriilor locale. „Am căutat un motiv să plecăm de acasă și am ales niște țări unde n-am mai fost până în momentul de față. Am fost în Albania. Am fost la Belgrad. Ne-am dus pe genul «explorare culinară»: «Hai să mâncăm și să vedem locurile de acolo!»”, a povestit Cătălin, subliniind cât de mult se bucură de timpul petrecut cu Doina.

Planuri de viitor: căsătorie și familie?

După trei ani de relație, planurile lui Cătălin s-au mai schimbat. Dacă la început își dorea o casă mare și mulți copii, acum chef-ul renunță la ideea unei case cu trei etaje în favoarea unei locuințe mai modeste sau chiar a unei bărci. „Acum, după trei ani de relație, nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! [...] O barcă e cea mai frumoasă. E cea mai interesantă casă pentru că te urci pe barcă și te trezești în fiecare dimineață în alt port”, a spus Cătălin, cu zâmbetul pe buze.

Ce spune Scărlătescu despre întemeierea unei familii

Când vine vorba despre întemeierea unei familii, Cătălin nu exclude posibilitatea de a deveni tată. Deși recunoaște că la un moment dat această decizie trebuie luată, nu pare să fie grăbit. „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc”, a adăugat Cătălin, sugerând că atât el, cât și Doina, sunt deschiși la ideea de a avea copii.

După trei ani împreună, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu par să fie pe drumul cel bun, construindu-și viitorul pas cu pas, cu relaxare, călătorii și, poate, cu o familie pe care să o întemeieze în curând.

Mai multe