Aris și Alexia Eram și-au scos bunicii în oraș. Fotografie rară cu socrii Andreei Esca

27 septembrie 2024 11:18   Vedete românești

Aris și Alexia Eram, copiii celebrei prezentatoare TV Andreei Esca și ai afaceristului Alexandre Eram, și-au scos bunicii paterni în oraș. Imaginea postată pe rețelele de socializare a stârnit admirația fanilor. 

Știrista de la PRO TV a devenit soția lui Alexandre Eram în anul 2000, și au adus pe lume doi copii: pe Alexia și pe Aris. Vedeta are o relație apropiată cu socrii ei și cu restul familiei din Franța a soțului. 

Frații Eram s-au reunit cu bunicii din Franța

Andreea Esca are o relație apropiată cu socrii ei. Socrul vedetei se numește Melkon Eram, de origine armeană și de profesie arhitect. Soacra Andreei Esca, Anne Eram este o franțuzoaică refinată și elegantă. 

Cei doi frați și-au vizitat bunicii din Franța și au postat mai multe fotografii cu aceștia. Au mers împreună la un restaurant renumit din Franța, iar fiul prezentatoarei le-a prezentat fanilor imagini din timpul ieșirii lor. 

„Ospătarul este și patronul restaurantului, iar mama lui gătește! Aici am mâncat ieri cu bunicii. Ne-a plăcut, așa că recomand locul!” - a scris Aris Eram în dreptul fotografiilor cu sora și bunicii lor. 

Andreea Esca: „Am văzut că nu reacționează în niciun fel”

Începutul poveștii de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram a avut loc în perioada în care acesta venise în România pentru a lucra la firma unui prieten de-ai tatălui său.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea.

N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.”, a povestit Andreea Esca.

Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai spus Andreea Esca.

Mai multe