Arsenie, dezvăluiri inedite despre liderul trupei O-Zone, Dan Bălan. „Ce înseamnă să fii zgârcit?”

8 iunie 2022 13:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Arsenie Todiraș și Dan Bălan au făcut istorie cu O-Zone, dar au rupt complet relația ulterior. Neînțelegerile dintre cei doi puteau fi domolite dacă anumite aspecte ar fi stat diferit. Într-un podcast, Arsenie pune punctul pe i și recunoaște clar unde au greșit cei doi.

Arsenie, fost membru al formației O-Zone, este invitat în următorul episod al podcastul-ului „Altceva cu Adrian Artene”. Chiar dacă episodul integral va putea fi urmărit pe 11 iunie, pe youtube a fost publicat un scurt clip de promovare în care fostul component al trupei deschide din nou cutia trecutului zbucimat din relația cu Dan Bălan.

Acum, la mai bine de 15 ani de când s-au separat, Arsenie a vorbit despre neînțelegerile care au dus la ruperea relației cu liderul formației O-Zone. Acesta consideră că Dan Bălan putea să fie „mai diplomat”.

„El nu încerca să fie liderul grupei, el era fondatorul grupei. Era ideea lui, era muzica lui. Bine, mai compuneam și noi, dar el era generatorul de idei. În schimb, el poate nu știa să ne abordeze pe noi. Poate putea să fie și el mai diplomat un pic”, a precizat fostul membru al formației O-Zone.

Ce își reproșează Arsenie în relația cu liderul formației O-Zone, Dan Bălan

Totodată, în podcast-ul lui Adrian Artene, Arsenie spune și unde simte că a greșit în relația tumultuoasă cu Dan Bălan. Artistul dă vina pe tinerețe și consideră că putea să fie mai „flexibil”.

„Iar noi trebuia să fim mai ascultători, să lăsăm de la noi, dar eram prea tineri. (...)Eu eram pentru dreptate întotdeauna. Și nu era cineva care sa-mi zică: 'mai lasă de la tine, fii mai flexibil'.(...)

Au fost ani în care nu prea vorbit pentru că toți își vedeau de viața lor. Au fost ani în care am vorbit și cu Dan. După, au fost iar perioade de pauză. Nu ne mai unea nimic. Fiecare era cu treaba lui”, a declarat artistul în vârstă de 38 de ani.

Este sau nu este zgârcit Dan Bălan?

În segmentul din podcast postat în scop de promovare, moldoveanul dă de înțeles că certurile erau provocate și de bani. Totodată, acesta a afirmat din nou că Dan Bălan era „un pic zgârcit”.

„Ce înseamnă să fii zgârcit? Poate el se gândea în capul lui de ce ar trebui să dea mai mult dacă poate să dea mai puțin”, a explicat fostul membru al formației O-zone.

"Dragostea din tei", "De ce plâng chitarele" sau "Mă inec în ochii tăi" sunt doar câteva dintre piesele care le-au adus celebritate celor de la O-zone. Din formație, pe lângă Dan Bălan și Arsenie, mai făcea parte și Radu Sîrbu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe