Arsenie Todiraș, ex O-Zone, se însoară cu o rusoaică superbă. Cine e Mianna, femeia cu care e și pe scenă, și în dormitor

Arsenie Todiraș, fostul component al trupei fenomen O-Zone, a făcut naveta în patru țări, Republica Moldova, Rusia, Italia și Turcia, dar a meritat. Și-a regăsit drumul în muzică, dar și marea iubire. Solistul are planuri mari cu iubita lui, rusoaica Mianna, cu care cântă și pe scenă. El ne-a povestit mai multe despre toate noutățile din viața lui.

cub arsenie todiras png

Pe Arsenie Todiraș (38 de ani) l-am întâlnit recent la un eveniment monden și ne-a spus că anul acesta nu se însoară, însă o va face sigur, la anul. Am aflat că se iubește cu Mianna, o tânără rusoaică despre care veți află mai multe imediat.

"Mianna este o fată din Rusia, foarte inteligentă, foarte ambițioasă, încăpățânată, sinceră, spontană, directă. Spune exact ce gândește și ce simte și cui trebuie, și cui nu trebuie (sinceritatea asta nu e întodeana benefică), e foarte iubitoare, grijulie și, mai presus de toate, loială: dacă te iubește, atunci te iubește pe viață! Unde mai pui că este și o femeie frumoasă?! Ne-am cunoscut pe Facebook. Ea era la aceea vreme producătoare la o emisiune de televiziune. I-am scris, am început să vorbim, ne-am dat seama că avem interese comune - muzica, în special - și uite așa, am legat o prietenie", povestește Arsenie într-un interviu pentru revista Formula As.

Și tot el a mai povestit cum s-a produs prima întâlnire dintre ei. "Când m-am dus eu prima oară în Rusia, ne-am întâlnit și față în față, ne-am plăcut și am început să și lucrăm împreună (Mianna e foarte talentată în muzică, cântă foarte bine, așa că, de-a lungul timpului, am lansat împreună vreo opt melodii). Încetul cu încetul ne-am îndrăgostit unul de celălalt și am devenit un cuplu", a mai povestit Arsenie care, dacă vă mai amintiți, a participat și la "Dansez pentru tine", în 2006, la Pro TV.

Arsenie și Mianna s-au mutat în Antalya

Deși face muzică atât în Republica Moldova, cât și în România, în ultimii ani Arsenie s-a mutat în Turcia, în Antalya. Însă doi ani a locuit și în Italia, căci timp de doi ani a avut o relație cu o fată care locuia acolo.

"În ultimii ani în care am stat în Rusia am fost solicitat foarte des să susțin concerte în mai multe hoteluri de lux din Antalya, întrucât eu am un repertoriu internațional. Așa că m-am obișnuit cu Antalya, mi-a devenit extrem de familiară și a ajuns să-mi placă foarte mult. După declanșarea pandemiei, când lucrurile au început să mergă mai prost, profesional, în Rusia, și eram monitorizați cu chestiile astea de Covid, am zis, împreună cu prietena mea, «Păi, dacă tot e vorba să stăm închiși, atunci să fim închiși într-un loc superb, lângă plajă și mare!».

M-am urcat în avion, m-am dus în Antalya, o lună de zile am stat la hotel, am prospectat terenul, am găsit și am cumpărat un apartament frumos, care are în spate muntele, în față marea, apoi am chemat-o și pe prietena mea și ne-am mutat în noua noastră casă. Iar acum, văzând ce se întâmplă în lume și, mai ales, în Rusia, cred, sincer, că am făcut cea mai bună alegere. Parcă m-a îndrumat cineva de sus pe calea potrivită", a mai spus el pentru Formula As.

Cine e Arsenie Todiraș?

Arsenie Todiraș s-a născut pe 22 iulie 1983, în Chișinău, și e cunoscut și ca Arsenie sau Arsenium. Între 1999 și 2005 a făcut parte din trupa O-Zone. Din 2005 evoluează în cariera solo sub numele de scenă Arsenium. La 16 ani făcea parte din Ansamblul Folcloric "Stejăreii", unde cânta la contrabas. Încearcă apoi să cânte operă. Profesoara Larisa Shulga îi face cunoștință cu Dan Bălan. Cei doi, împreună cu Radu Sîrbu, crează trupa O-Zone. În 2002, trupa se lansează în România, iar în 2003 primește dublu disc de aur. Tot în 2003, O-Zone se lansează pe piața internațională și face istorie. În 2006 apare primul album solo, "Arsenium - Al 33-lea element". Din păcate, cei trei s-au despărțit și au mers pe drumuri separate. Acum însă, Arsenie și Dan Bălan nu-și mai vorbesc.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net