Aurelian Temișan și Monica Davidescu au rupt orice legătură cu George Burcea: „Nici noi n-am știut ce ne-a lovit!”

22 octombrie 2024 13:04   Vedete românești

Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu acum câțiva ani, nași fiindu-le Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Aceștia nu mai mențin legătura cu actorul, motivele fiind cele pe care le regăsiți în continuarea articolului. 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au cununat pe fostul cuplu Andreea Bălan și George Burcea. După divorț, nașii au menținut legătura cu artista, dar mai puțin cu actorul. 

Monica Davidescu: „Nici noi n-am știut ce ne-a lovit”

Într-un interviu recent oferit presei, Monica Davidescu a declarat că atât ea, cât și soțul ei au rupt orice legătură cu George Burcea. Motivul a fost rapiditatea cu care actorul a intrat, dar a și ieșit din viața lor. 

„Nu (n.r. nu mai țin legătura), pentru că George a intrat în viața noastră, ca să zic așa în momentul în care le-am devenit nași și momentul a fost foarte scurt din septembrie până în februarie. Așa rapid a fost, crede-mă, că nici noi n-am știut ce ne-a lovit”, a spus Monica Davidescu, potrivit Cancan.

Aurelian Temișan refuză să fie naș pentru Andreea Bălan și Victor Cornea 

Andreea Bălan și-a refăcut viața amoroasă în brațele lui Victor Cornea. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an de zile și au planuri mari de viitor. Cu toate acestea, Aurelian Temișan ne mărturisea în exclusivitate faptul că refuză să o mai cunune pe cântăreață și de această dată. 

„Și eu o să îi spun: „Pentru că te iubesc atât de mult, nu o să fac acest pas”, o să zic că simt că nu am avut o mână atât de bună și de aceea nu aș… (râde). Nu, nu… o să îi spun: „Ia-ți mireasă ziua bună!”. Nu! „Dacă eu îți închid ușa, ia vezi ce uși se deschid pentru tine!”. Mi-e suficient! Am nășit-o o dată și liantul relației noastre este Clara”, a mărturisit Aurelian Temișan pentru Click.ro.

Mai multe