Bătaie de joc sau autoironie? George Burcea le-a arătat oamenilor ce mănâncă la casting. Foto

Actorul George Burcea a surprins internauții cu o postare plină de autoironie pe rețelele de socializare, unde a arătat ce mănâncă un actor în timpul unui casting. Și că nu întotdeauna sunt răsfățați cu preparate sofisticate, așa cum ne-am aștepta.

George Burcea. Foto: arhiva.
George Burcea. Foto: arhiva.

Ce mănâncă un actor în timpul unui casting

Pe farfuria fotografiată se afla o simplă felie de salam și o bucată de pâine. Deși Burcea se bucură de mese rafinate în restaurante scumpe, nu pare să se ferească de mâncarea mai simplă, demonstrând că se poate acomoda în orice situație și nu a uitat de unde a plecat. 

image

Nu îi face plăcere să își privească prestațiile în filmele în care joacă

George Burcea, fostul soț al artistei Andreea Bălan, este cunoscut pentru diversele proiecte din care a făcut parte, inclusiv rolul său din celebrul serial „Wednesday”, care i-a adus un succes considerabil. Deși cariera sa se află într-o ascensiune remarcabilă, actorul mărturisește că nu îi face plăcere să își privească prestațiile în filmele în care joacă.

Doresc să văd ce am făcut, sunt foarte critic cu mine. Eu nu cred că voi putea să văd filmul. Nu îmi place să mă uit, nu știu de ce, dar nu îmi place să mă uit. În momentul în care, de exemplu, o să văd filmul și am dat o replică, nu știu, în care nu am pus negația (…) Mă enervez și mai bine nu mă uit, sincer”, a declarat George Burcea într-un interviu pentru Antena Stars.

Ce părere are actorul despre iubitul fostei sale soții

După despărțirea de Andreea Bălan, cei doi continuă să colaboreze pentru creșterea și educația celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. În timp ce Andreea Bălan are o relație stabilă de un an și jumătate cu tenismenul Victor Cornea, Burcea și-a găsit liniștea alături de Viviana Sposub. Relația lor este una armonioasă, lucru care se vede și în relațiile cu fetițele.

Tatăl lor este încântat că eu am o relație atât de sănătoasă și că Victor e prezent în viața lor. Fetițele au parte de iubire din mai multe părți, ceea ce e un lucru minunat. Adică au cumva două familii unde pot merge”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net