Ce așteptări au Aurelian Temișan și Monica Davidescu de la fiica lor. Dora va împlini 14 ani: „Să deschidă ochii...”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au și o fiică. Deși sunt foarte solicitați pe plan profesional, cei doi reușesc să găsească un echilibru, în așa fel încât să se concentreze pe educația Dorei. Ce mărturisiri au făcut despre adolescentă.

Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor, Dora
Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor, Dora

Ce pretenții au Aurelian Temișan și Monica Davidescu de la fiica lor 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt atât parteneri de viață, cât și de scenă. Chiar dacă au o carieră suprasolicitantă, aceștia găsesc mereu timp pentru fiica lor de 14 ani, care se pregătește intens pentru admiterea la liceu și este foarte preocupată de școală, spun ei.

„A intrat în clasa a Vlll-a și și-a luat foarte în serios îndatoririle unui elev de vârsta aceasta. Pentru că este anul în care, vrei, nu vrei, trebuie să dea Capacitatea și vrea să ia o notă mare să ajungă la un liceu pe care ea și-l dorește. Are multe lucruri de făcut anul acesta, dar toate sunt axate pe școală”, a mărturisit Monica Davidescu pentru Viva.

Dora împlinește 14 ani la jumătatea lunii noiembrie, atunci când își va face și buletinul. Părinții ei spun că tot ce își doresc de la ea este să fie un om cu capul pe umeri și să aibă grijă în privința greșelilor și alegerilor pe care le face.

„Împlinește 14 ani, îi facem buletinul pe 14 noiembrie. Să deschidă ochii, să vadă ce e în jurul ei și să aleagă ce e bun, din ce i se oferă. Dacă vrea să greșească, să greșească, dar atenție la greșeală! În primul rând, să nu mai facă a doua oară și în al doilea rând să nu fie una care nu se poate repara”, a mărturisit Aurelian Temișan pentru sursa citată.

„O tratăm ca pe un adult”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan  au mai mărturisit că în ciuda faptului că fiica lor este încă un copil, ei o tratează ca pe un adult, iar asta pentru că așa și-a dorit ea.

„Iar în acest moment Dora este în continuare copilul nostru, dar o tratăm ca pe un adult, îi cerem părerea și chiar ținem cont”, a spus Monica.

„Plus că are și ea pretenții să o tratăm ca pe un adult, nu că vrem noi”, a adăugat Temișan.

De asemenea, cei doi au mai mărturisit că nu sunt genul acela de părinți severi, cum erau pe vremuri, ci fac tot posibilul să se adapteze noilor generații, chiar dacă uneori simt nevoia să mai compare vremurile pe care le-au trăit ei, cu cele de astăzi. 

„Nu! Dar asta nu înseamnă că nu ne iese pe gură câteodată 'pe vremea mea…' Și când auzi 'pe vremea mea…' toți copiii au aceeași reacție ca noi când auzeam asta de la bunici: 'Lasă-mă, mamaie, pe vremea ta!'”, au conchis cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
Ema Uta jpg
alexia eram mario fresh jpg
virna lisi getty jpg
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net