Bărbatul care a iubit-o nebunește pe Marina Voica. A așteptat-o timp de 20 de ani: „M-a tratat ca pe o prințesă”

19 octombrie 2024 14:44   Vedete românești

Marina Voica, una dintre cele mai iubite interprete de muzică din România, nu are doar o carieră de succes, ci și o poveste de viață impresionantă. A trăit, de-a lungul vieții, povești de dragoste pasionale. Cântăreața a trecut printr-un divorț și a rămas văduvă la 43 de ani. De asemenea, a reluat legătura cu un bărbat care a așteptat-o timp de 20 de ani.

Se știu puține lucruri despre primul soț al Marinei Voica. L-a cunoscut pe Marcel Voica pe când avea 19 ani. Ea era studentă în anul întâi la Finanțe, la Moscova, iar el era coleg cu ea. S-au căsătorit la scurt timp după primele întâlniri. După șase ani, au divorțat.

Artista s-a recăsătorit la vârsta de 26 de ani. Viorel Teodorescu, medic, era cu trei ani mai tânăr decât ea. Când l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț, era încă căsătorită cu primul. Au fost împreună timp de 17 ani, înainte ca el să moară de cancer la vârsta de 41 de ani, în 1981.

„Când m-a văzut, el mi-a zis: «păpușă»!”

Ulterior, a format un cuplu cu Laurențiu Cazan. În ciuda diferenței de vârstă de mai bine de 20 de ani, ea avea 47 de ani, iar el 20, au fost împreună în viața personală, după ce s-au cunoscut la un festival de muzică. Idila lor a durat trei ani.

În acest timp, ea a cunoscut un tânăr grec care era student la medicină în România. De asemenea, a existat o diferență de peste 25 de ani între ei. La vremea respectivă nu a existat o poveste de dragoste. S-au reîntâlnit în 2003 când artista avea 66 de ani.

Cât timp am stat în Grecia, m-a tratat ca pe o prințesă. Mi-a cumpărat un fotoliu, care era, de fapt, un fel de tron. Iar eu stăteam pe acel tron. A făcut atâtea pentru mine!… Mi-a spălat și rufele… Am plecat din țară cu multe complexe. Nu mai arătam că la 40 de ani. Însă, când m-a văzut, el mi-a zis: «păpușă»! Când am revenit în țară, mi-am închipuit că n-o să mă mai sune. Că doar își satisfăcuse o curiozitate… Dar n-a fost așa. M-a sunat de cum am ajuns acasă și mi-a zis: «Ce pustie e casa! Așa mi-e dor de dumneavoastră! Vă aștept în septembrie»“, povestea artista, cu ceva timp în urmă.

Mai multe