Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! „A fost cea mai frumoasă nuntă”

Ultima actualizare:

Veste mare pentru fanii care așteptau cu nerăbdare ca Theo Rose și Anghel Damian să-și unească destinele! Cei doi și-au spus marele „Da”, într-o duminică, cu ceva timp în urmă. Au ales să facă totul în secret, doar ei cu nașii și familia!

Theo Rose și Anghel Damian și-au spus marele „Da” / foto: colaj Instagram
Theo Rose și Anghel Damian și-au spus marele „Da” / foto: colaj Instagram

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Cei doi și-au spus marele „Da” în septembrie, iar în cea mai importantă zi din viața lor le-a fost alături doar familia, căci nu și-au dorit atenția publicului și au decis să țină secret evenimentul.

„Ne-am cununat la primărie și la biserică”

El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose, pentru cancan.ro.

De altfel, din luna august artista vorba despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă, mărturisind de atunci că evenimentul se va întâmpla într-o manieră discretă, doar ei doi și nașii lor. Tot atunci, artista dezvăluia detalii despre rochie:

„Nu îmi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul ăsta. Nu mă mai uit niciodată la o rochie așa – Doamne, ce mi-ar plăcea să port rochia asta! Nu mai există acest entuziasm. Îmbracă-mă cum vrei tu, mă îmbrac! Așa că o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua. Albă, că mă mărit și eu prima dată, ca oamenii”, a declarat Theo Rose, pentru ciao.ro.  

Anghel Damian și Theo Rose trăiesc o adevărată poveste de dragoste, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști din țară, iar în vara anului trecut, au devenit pentru prima dată părinți, artista aducând pe lume un băiețel perfect sănătos, pe micuțul Sasha.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Gabriela Lucuțar
gigi becali facebook jpg
adelina pestritu colaj instagram jpg
banner Iulia Albu Catanga Pădureanu
Banner Ela Crăciun
Banner Saveta Bogdan
Banner Andreea Sandu
film  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net