Numerologul Cristian Terran dă verdictul! Rămân Theo Rose și Anghel Damian împreună? „Theo Rose va avea un moment de cotitură în viață începând cu mai-iunie 2026”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-au întâlnit parcă dintr-o întâmplare, la scurt timp s-au îndrăgostit nebunește, iar acum au o frumoasă familie împreună, iar succesul este la cote maxime. Theo Rose și Anghel Damian sunt exemplul perfect că uneori nu te poți pune în calea destinului. Deși la început au fost mulți cârcotași care au spus că nu îi va ține prea mult, iată că realitatea stă altfel. Și nu o spunem noi, o spun chiar numerele, căci celor doi li se prevede o viață minunată împreună. Numerologul Cristian Terran ne explică dinamica relației dintre cele două vedete și ne spune cât de mari sunt șansele să rămână fericiți până la adânci bătrâneți.

Rămân Anghel Damian și Theo Rose împreună?
Rămân Anghel Damian și Theo Rose împreună?

Cristian Terran este numerolog și autor a mai multor cărți de ezoterism, Desăvârșirea Sufletului, Bătălia pentru Suflete și de numerologie, Inițiere în numerologie, Numerologie Karmică, vol. I, în colaborare cu Clarissa Damian. 

La început oamenii nu le-au dat nicio șansă, însă un numerologul Cristian Terran dă verdictul! 

Cristian, Theo și Anghel sunt un cuplu foarte îndrăgit și au reușit în scurt timp să pună bazele unei familii frumoase. Mai există însă guri rele care nu le prevăd un viitor îndelungat împreună. Numerele ce spun?

Pentru o analiză completă este nevoie de un spațiu mai extins, dar voi oferi detaliile cele mai importante pentru o imagine cât de cât clară. O analiză completă ar dezvălui și mai multe elemente și o imagine mai clară, de ansamblu.

Acest cuplu are o particularitate aparte, ambii parteneri sunt născuți în luna August, deci au datoria de a veghea la spiritualitatea neamului, a familiei, a se ruga pentru ei și a le fi suport spiritual sau material. Sunt, cum se spune în numerologie, responsabili cu karma neamului. Cu cât se vor ruga mai mult pentru greșelile celor din familie, cu atât le va merge și lor mai bine în viață.

Greșeala majoră a lui Anghel Damian din viața trecută este că s-a retras de lume, iar în această întrupare are nevoie să se fie în mijlocul oamenilor, să se facă cunoscut. De fapt, acesta este destinul său, să fie o persoană activă pe care cei din jur să o urmeze. Cu o cale a destinului 15 și prin activitatea creativă pe care o face, cu siguranță se îndreaptă spre culmile succesului.

Theo Rose vine cu greșeala de a fi trăit din contul altor persoane în viața trecută astfel că în această viață are datoria de a munci pentru tot ceea ce dorește și de a nu mai face aceeași greșeală. Nedorind să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale în întruparea trecută, a venit în această viață cu datoria de a crea armonie și o familie stabilă. Calea destinului 20 indică sarcina de a avea o viață morală și un sistem de valori înalt, tradițional. O ajută faptul că se îndreaptă către melodii din folclorul românesc.

Din perspectiva pitagoreică, matricele celor doi indică faptul că într-un astfel de cuplu, bărbatul este cel care are un caracter mai puternic, el ia deciziile și hotărârile importante. Este un model clasic de relație ce are șanse mari de reușită, cu condiția ca femeia să accepte că bărbatul nu este foarte atașat de gospodărie și că va participa mai puţin la viața de familie.

Rămân Theo Rose și Anghel Damian împreună? 

Cu toate că stima de sine a bărbatului din acest cuplu este mai pronunțată decât cea a femeii, ceea ce este foarte bine într-un cuplu, femeia știe să câștige mult mai bine decât bărbatul, are o anergie a banului mai mare. Acest fapt poate submina încrederea în sine a bărbatului, iar la femeie poate da naștere la o lipsă de respect pentru un el, la un moment dat. Prin urmare, o astfel de uniune este posibilă pe termen lung doar cu o înaltă dezvoltare spirituală a femeii spre a nu-și suprima bărbatul cu propria ei superioritate în câștiguri. Adesea, femeile cu un nivel ridicat de independență financiară preferă să-și aleagă proprii parteneri, fără să le pese prea mult de opiniile bărbaților. De regulă, ele fac primul pas.

Theo Rose va avea un moment de cotitură în viață începând cu mai-iunie 2026 când va intra pe linia Destinului, ceea ce înseamnă că evenimentele din viața sa vor fi dictate de planurile superioare și nu doar de Voința ei, cum s-a întâmplat până acum. Anghel este deja pe nivelul Voinței, ceea ce înseamnă că evenimentele din viața sa sunt datorate dorințelor, deciziilor și hotărârilor sale și va atinge maximul în 2026 – 2027.

Sarcina socială a lui Anghel presupune schimbarea destinului celor din jur, ideal ar fi în bine. Ezoterismul, ocultismul și activitățile adiacente îl pot ajută la o mai bună cunoaștere a lumii înconjurătoare. Are darul de a trezi emoții în ceilalți și misiunea de a le arăta oamenilor prin exemplul său, o cale de evitare a ispitelor.

Sarcina lui Theo presupune transmiterea tradițiilor familiei mai departe, restabilirea memoriei neamului, păstrarea normelor și tradițiilor arhaice. Oamenii aceștia trebuie să fie alături de rude, să îi ajute în dezvoltarea lor, să fie model pentru societate în creșterea copiilor și a treburilor casnice. Sarcina ei este de a deveni o femeie-mamă model pentru ceilalți.

Trebuie precizat că relația celor doi este una karmică, adică planurile superioare i-au pus împreună pentru a rezolva ce nu au reușit, împreună sau separat, în întruparea trecută. Sarcina lor este să învețe să se lase transformați de împrejurări, evenimente, teste, idei! Doar când percepțiile vechi vor muri, noul își va face loc în viața lor și vor avea parte de toate necesitățile și bucuriile vieții.

Acești oameni au distrus relații în viața anterioară, au crezut că doar ei au dreptate, au fost egoiști și autoritari peste măsură. Relația actuală îi învață sacrificiul, înaintare pe dogme noi, dorința de afirmare. Sarcina acestor oameni este să învețe să facă schimbări în viață, să perceapă corect ceea ce pare să se destrame în jur, să vadă mereu o ușă deschizându-se, să fie pionieri în domeniul relațiilor, să inventeze, recreeze și să aducă mereu ceva nou în lume!

Conflictele ce pot apărea în acest cuplu: neadaptarea la schimbările bruște ce vor apare în fața lor, incapacitatea de a face față elementelor surpriză, astfel, unul din parteneri poate fugi cu prima ocazie. Este ideal să se stea deoparte de cinism, agresivitate, ceartă. În astfel de situații oamenii se despart printr-un scandal foarte mare.

Rezolvarea conflictelor vine prin a face lucruri extreme, neobișnuite care să le aducă adrenalină celor doi. Cuplul va primi când îndeplinește scopul și sarcinile comune, abandonarea vechilor forme de gândire, renașterea relației la un alt nivel, noi perspective în viață.

Procentul energetic al cuplului este de peste 75%. De regulă acești oameni se întâlnesc după ce au experimentat viața prin mai multe aspecte. Așadar, au o energie foarte mare, ca și cuplu, ce trebuie folosită în exterior. Astfel de oameni pot și vor schimba percepția celorlalți despre lume, despre viață. Situațiile conflictuale, deși mai rare în astfel de cupluri, sunt explozive. De aceea sunt indicate discuțiile iar nemulțumirile fiecăruia trebuie spuse direct pentru a se găsi o soluție. Asemenea cupluri au datoria de a-și folosi energia pentru cunoașterea partenerului dar și pentru educarea, dezvoltarea celor din jur. Sunt cei mai în măsură să dea sfaturi, despre orice domeniu, mai ales dacă au o vastă experiență de viață.

Îi ajută de asemenea și Puterea cuplului. Acești oameni au energia de a deveni și mai faimoși dacă își pun în aplicare talentele, împreună sau individual, energia cuplului este foarte strălucitoare. Sunt oameni independenți care de regulă nu renunță ușor la visul lor.

Conflictele pot apărea doar din cauză că un partener poate avea mai mult succes decât celălalt... Este nevoie să se susțină unul pe celălalt pentru că, la urma urmei, ambii vor beneficia de succesul unuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Adelina Pestritu
Banner Radu Vâlcan
Banner P. Diddy
banner Ana Maria Gheorghe
Banner Ioana Ginghina
cuplu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net