Bucurie nemărginită pentru Theo Rose. E pe drum un nou copilaș? „E cel mai frumos lucru”

Ultima actualizare:

Theo Rose e pe val! Îndrăgita artistă trece probabil prin cea mai frumoasă și prosperă perioadă din viața sa. Are o relație minunată cu Anghel Damian, este fericita mămică a lui Sasha Ioan care îi face zilele atât de frumoase, iar cariera îi merge strună. Scoate piese pe bandă rulantă, iar fanii sunt tot mai înfocați. Dar, oare, se pregătește deja de un al doilea copilaș?

Bucurie nemărginită pentru Theo Rose. E pe drum un nou copilaș?
Bucurie nemărginită pentru Theo Rose. E pe drum un nou copilaș?

Bucurie nemărginită pentru Theo Rose. E pe drum un nou copilaș?

Theo și Anghel par mai îndrăgostiți ca niciodată și împreună formează părinții perfecți pentru micuțul Sasha. Theo și Anghel spun că se simt perfecți unul pentru altul și că relația dintre ei a venit într-un mod firesc și natural, fără alte impediemente. Cât despre modul în care se înțeleg, Anghel a declarat la un moment dat că se aseamănă mult.

„În esență, suntem extrem de asemănători. Diferă stilul, abordarea, anumite experiențe de viață – pe scurt, forma. Fondul este comun. De certat, nu prea ne certăm, dar când mai iese Leul din noi, de cele mai multe ori primul pas spre împăcare îl face cel care a început cearta.”, a spus Anghel Damian.

Într-adevăr de când au devenit părinți, timpul lor împreună este mai limitat, însă Theo spune că asta face ca flacăra iubirii să rămână aprinsă și că luptă mult pentru a petrece câte un weekend împreună. Deși primele luni după ce a născut au fost destul de dificile, Theo spune că în momentul de față viața de mămică i se pare absolut minunată.

„Arată foarte frumos. Îmi place cel mai mult în momentul acesta. Serile acasă cu copilul, timpul meu așa petrecut cu el și cu Anghel e cel mai frumos lucru. Mai ales că învață lumea, învață pașii, merge foarte bine. A început să vorbească, ușor, ușor leagă câteva cuvinte.”, a spus Theo pentru ciao.ro.

Cât despre un nou copilaș în familie, vedeta are planuri mari. Artista declară cu zâmbetul pe buze că își dorește în total trei copilași.

„Trei că de atâtea ori pot să mă operez. Așa, înainte dacă mă întrebai, nelimitat. Nici nu știam eu cu ce se mănâncă viața de mămică, acum că știu parcă e ok la trei, adică mă văd cu trei copii, dar până la urmă ce o vrea și Dumnezeu. Eu sunt hotărâtă să-i dau înainte!”, a mai spus Theo pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
dani otil si gabriela prisacariu 1 jpg
image png
banner vlad gherman png
Banner numerolog
costin marculescu
image jpeg
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net