Theo Rose, a izbucnit în lacrimi pe scenă, la propriul concert. Motivul pentru care artista s-a emoționat: „Doamne, ești frumoasă și când plângi”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste, atât pentru talentul său muzical, cât și pentru personalitatea sa jovială. A stârnit mari emoții în rândul publicului prin interpretările sale, dar a făcut și mulți oameni să râdă. Cântăreața este o fire emotivă, iar recent a izbucnit în lacrimi.

Theo Rose, în lacrimi
Theo Rose, în lacrimi

Theo Rose, în lacrimi la concert

Theo Rose a susținut recent un concert, însă evenimentul s-a lăsat cu multe emoții, ba chiar și lacrimi. Artista a fost copleșită de modul în care oamenii au primit-o la concert, iar acest lucru a făcut-o să plângă în hohote. S-a făcut galerie și s-a strigat „Theo” din toate puterile, fără oprire, lucru care a făcut-o să tremure de emoții.

Theo Rose este una dintre artistele apreciate la scară largă în România, iar asta se datorează vocii sale inegalabile. Are un succes fulminant în carieră și a muncit mult până să ajungă aici. Acest lucru i-a adus multe aprecieri vedetei, iar rodul eforturilor sale se poate vedea în reacțiile uluitoare ale fanilor săi.

Cu fiecare apariție, reușește să cucerească inimile a milioane de oameni nu numai prin talentul său, ci și prin personalitatea sa. Este o fire emotivă, energică, iubitoare și jovială, dar are și un simț al umorului cu care a făcut multă lume să râdă.

Cum au reacționat fanii artistei

Filmulețul în care Theo Rose apare plângând s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, iar internauții au luat cu asalat secțiunea de comentarii, unde i-au adresat numeroase complimente.

„Super artistă, n-am văzut niciun artist să plângă la un concert, specială fata asta”/ „Eu am 70 de ani Theo, dar mă impresionezi mereu”/ „Este autentică, asta o face să fie specială”/ „Avem nevoie de oameni ca tine, sincere, curați modești și talentați”

„La cât de mult te plac, jur că m-ai făcut să plâng”/ „Doamne, incredibil de frumoasă, talentată, caracter și suflet minunat”/ „ Ești frumoasă și când plângi”/ „O mare voce a României, Theo...”, au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor pe TiktTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Metoda Garuda  Sursa foto shutterstock 2485566527 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Ion Dolănescu
banner corina danila png
image
actualitate.net
image
actualitate.net