Betty și Florin Salam se pregătesc să dea lovitura în afaceri! Ce pun la cale cei doi

2 august 2024 10:33   Vedete românești

Betty Salam și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram în urmă cu scurt timp, când le-a făcut un anunț de zile mari. Tânăra a dezvăluit faptul că alături de tatăl său, manelistul Florin Salam, urmează să pună bazele unei afaceri de zile mari. 

Florin Salam și nici fiica sa nu se lasă afectați de problemele personale apărut în ultima vreme. Dimpotrivă, continuă să privească viața într-o notă pozitivă și să se ocupe de afacerile care le suplimentează veniturile. 

Betty Salam: „Sigur o să fiți încântați!”

Recent, pe social media, Betty și-a înștiințat fanii că, alături de tatăl ei, urmează să deschidă o afacere. Din imaginile prezentate de cântăreață pe Instagram, bănuim că poate fi vorba despre o posibilă locație în care oamenii se pot caza. 

„În tot acest timp, eu împreună cu tatăl meu ne ocupăm să deschidem un loc minunat cu un vibe foarte bun în care vă veți simți foarte bine! Abia aștept să vedeți rezultatul final! Sigur o să fiți încântați” - a scris tânăra, în dreptul clipului video postat pe InstaStory. 

Ce probleme are Betty Salam în căsnicie 

În urmă cu ceva timp, presa vuia despre o despărțire între Betty și soțul său, Cătălin Vișănescu, cel căruia i-a devenit soție în anul 2018 și împreună au un băiețel minunat, pe nume Mathias. De asemenea, gurile rele zvoneau că ar fi fost vorba despre o relație între ea și Iuly Neamțu, lucru negat de ambii artiști. 

Acum ceva vreme, tânăra a dezvăluit în mediul online faptul că ea și soțul său întâmpină anumite probleme în căsnicie, motiv pentru care au decis să ia o mică pauză. 

„Mathias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.

Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty Salam, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok.

Mai multe