Iuly Neamțu, prima reacție după ce s-a spus că Betty Salam și-a lăsat familia și a fugit cu el: „Eu niciodată n-am fost...”

Ultima actualizare:

În ultimele zile, presa a vuiet în urma apariției unor zvonuri care i-au vizat pe Iuly Neamțu și Betty, fiica celebrului manelist Florin Salam. Gurile rele au spus că cei doi ar fi împreună de luni de zile, însă Iuly Neamțu, și el unul dintre cântăreții de manele de top, a oferit o primă reacție. 

Iuly Neamțu și Betty Salam / foto: Colaj Click!
Iuly Neamțu și Betty Salam / foto: Colaj Click!

După ce au apărut zvonuri referitoare la faptul că Betty Salam și-ar fi părăsit soțul, pe Cătălin Vișănescu, și ar fi format un cuplu cu Iuly Neamțu, căsătorit la rândul lui, curiozitatea fanilor de a afla adevărul a fost mare. Manelistul neagă orice bârfă de aces gen și își spune punctul său de vedere. 

Iuly Neamțu: „Eu nu m-am despărțit de familia mea” 

Cântărețul neagă orice zvon referitor la o posibilă relație cu fiica lui Florin Salam. Dimpotrivă, susține că nu și-a părăsit familia și că informațiile apărute în spațiul public sunt unele false. 

„Vreți să vă legați de mine. Eu nu m-am despărțit de familia mea, de soție, de etc. Nu, nu există așa ceva la mine, da? Familia mea e familia mea, nu există! E totul fals! Eu niciodată nu am avut scandaluri. Eu când m-am ridicat, m-am ridicat prin muzica mea și lumea știe treaba asta. Numai prin muzică și atât, nu prin scandaluri. Iuly Neamțu nu s-a ridicat prin scandaluri. Așa m-am facut eu cunoscut”, a explicat Iuly Neamțu într-un filmuleț postat pe Instagram. 

Betty Salam confirmă separarea de soțul ei 

Fiica lui Florin Salam a ieșit și ea în spațiul public și a mărturisit faptul că ea și soțul său traversează o perioadă delicată și că în prezent încearcă să rezolve problemele din cuplu. A declarat că nu este vorba despre apariția niciunui alt bărbat în viața sa și că familia rămâne pe primul plan întotdeauna. 

Mathias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.

Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty Salam, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
456539436 8354079841281735 6186820771084996494 n jpg
8 kira hagi expozitie de pictura 8 jpg jpeg
nea marin si liviu varciu
Alain Delon jpg
tania popa colaj facebook jpg
banner Manuela Harabor
Emily Ratajkowski jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net