„Am luat această decizie împreună”. Betty Salam a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu

Betty, fiica lui Florin Salam, are probleme în căsnicie și se pare că s-a despărțit de soțul său, Cătălin Vișănescu. De asemenea, pe lângă vestea separării, există zvonuri că artista ar avea deja o relație de câteva luni cu un manelistul Iuly Neamțu. Ce a transmis Betty Salam pe rețelele de socializare.

Betty Salam a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu / foto: colaj Instagram
Betty Salam a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Vișănescu / foto: colaj Instagram

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit în 2018 și au devenit părinții unui băiețel, Mathias. După 6 ani de căsnicie, se pare că lucrurile nu au mai mers între cei doi, iar zvonurile unui posibil divorț au început să circule de ceva timp. De asemenea, s-a speculat că artista ar fi într-o relație cu Iuly Neamțu.

Fiica lui Florin Salam a ținut să lămurească situația. Într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok, Betty a recunoscut că s-a despărțit de soțul ei, însă este doar o pauză, nu au divorțat, fiind o decizie pe care au luat-o împreună pentru a își putea pune viața personală în ordine. De asemenea, a ținut să menționeze că în viața sa nu este niciun alt bărbat, familia fiind pe primul loc, punând astfel capăt speculațiilor legate de o posibilă legătură cu Iuly Neamțu.

Betty Salam: „Familia e familie”

Mathias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.

Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty Salam, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net