Betty Salam, declarații șocante despre familie: „N-am vrut să fac copil la 18 ani...”

Ultima actualizare:

Betty, fiica lui Florin Salam, trăiește o relație frumoasă cu Cătălin Vișinescu, care este cu 11 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au devenit părinți în același an. Vedeta se simte o femeie împlinită și se bucură de familia pe care o are. Totuși, recent, a făcut declarații șocante despre familie.

Betty Salam, declarații șocante despre familie
Betty Salam, declarații șocante despre familie

Betty Salam, declarații șocante despre familie

Betty și soțul său s-au iubit cu foc și au hotărât să își rămână alături, la bine și la greu. Cei di s-au cunoscut la un spectacol de stand-up când ea era destul de mică, pentru că pe vremea aia era minoră! Avea astfel, doar 15 ani, însă se pare că și-au continuat relația... Viața a făcut ca artista să rămână însărcinată după doar 3 ani de relație, când abia împlinise 18 ani. Practic n-a avut suficient timp să se bucure de această perioadă pentru că a apărut responsabilitatea celui mic. Betty recunoaște că nu se simțea pregătită să devină mamă așa de tânără, dar fiul ei i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată.

La 18 ani l-am născut pe Mathias. Nu, nu eram pregătită când am adus pe lume acest copil. Mathias m-a învățat să iubesc, eu nu știam să iubesc, habar nu aveam ce însemna iubirea, iar eu, dacă nu l-aș fi avut pe el, nu aș fi știut ce înseamnă iubirea. M-a învățat să fiu mai calmă. M-a învățat să am grijă de mine pentru el și nu am cum să regret niciodată în viața mea.”,a povestit Betty.

Mai mult, i-a fost cu atât mai greu pentru că după moartea mamei, a fost nevoită să aibă grijă de fratele ei și astfel nu a reușit să se bucure așa cum și-ar fi dorit de adolescență. Uitându-se acum în spate, vedeta mărturisește că nu regretă deloc faptul că i-a dat nașterele băiețelului său pentru că el i-a fost o mare lecție de viață.

Dar nu am fost pregătită, nu mi-am dorit să am copil de la 18 ani, nu ăsta a fost visul meu, să fac copil, să mă mărit și gata. Mi-am dorit să muncesc, să copilăresc, să mă distrez pentru că n-am avut parte de chestiile astea pentru că la vârsta de 10 ani a trebuit să am grijă de fratele meu, să mă educ pe mine, pe el. N-am trecut prin multe lucruri ale vieții”, a mai povestit Betty Salam.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net