Din ce faci bani ginerele lui Florin Salam. Cătălin Vișănescu aduce bani frumoși în casă

Fiica lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de 8 ani de zile și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Între timp au devenit părinții unui băiețel minunat. Cum reușește soțul lui Betty să întrețină familia și să aducă bani în casă. 

În ce domeniu lucrează ginerele lui Florin Salam / foto: Colaj Click!
În ce domeniu lucrează ginerele lui Florin Salam / foto: Colaj Click!

Cătălin Vișănescu reușește să ofere familiei sale o viață lipsită de griji și de nevoi. Le asigură traiul zilnic și încearcă să le facă orice poftă atunci când sunt împreună. 

Din ce face bani Cătălin Vișănescu. Domeniul care-i aduce destul de mulți bani 

Soțul lui Betty Salam nu este o persoană atât de activă în lumea mondenă precum soția sa, astfel că nu foarte multe se știu despre el. Aflăm că ginerele lui Salam este implicat în domeniul imobiliarelor. De asemenea, alte surse îi revin și din lumea artistică, acolo unde este toboșar. 

Bărbatul a reușit împreună cu tatăl său să ridice în anul 2018 primul bloc într-un complex din Drumul Taberei, iar la acea vreme apartamentele erau la foarte mare căutare și destul de bine plătite. 

Betyy și Cătălin Vișănescu, diferență de vârstă de 11 ani 

Fiica manelistului Florin Salam și-a cunoscut soțul în anul 2014, pe când ea avea doar 14 ani. Deși era cu 11 ani mai mare decât ea, iubirea nu a ținut cont de vârstă și iată-i ajunși în anul 2018 în punctul în care se căsătoresc și devin părinții unui băiețel. 

La un moment dat, Betty a mărturisit cum Cătălin a apărut în viața ei la momentul potrivit, căci ea trecea printr-o perioadă nu bună din punct de vedere emoțional, iar el i-a oferit sprijinul și ajutorul de care ea avea nevoie. 

„Mă îndrăgostesc extraordinar de greu. După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu.

În 2014 a fost cea mai nebună perioadă din viața mea. Îmi merge bine pe plan muzical, familia îmi era aproape, doar că eu treceam prin anumite schimbări din cauza vârstei (14 ani) și făcusem o mică depresie, iar o prietenă m-a ajutat nespus de mult. A venit în viața mea la momentul potrivit, a știut să mă scoată din stările urâte pe care le aveam. Chiar dacă eram atât de mică, îmi doream să cunosc un băiat cu care să vorbesc și să mă facă să râd și mă rugam seară de seară pentru acest lucru. Pur și simplu așa simțeam nevoia, iar datorită ei l-am cunoscut pe Cătălin, imediat după toate rugăciunile mele”, a povestit Betty Vișănescu, la un moment dat, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net