Câte clase are Florin Salam. Manelistul a mărturisit de ce a rămas repetent la școală

„Regele manelelor” a acceptat invitația lui Denise Rifai în cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D și a făcut o serie de mărturisiri, printre care s-au numărat unele referitoare la copilăria lui, mai concret perioada în care era la școală.

Florin Salam, în emisiunea lui Denise Rifai / foto: Captură Kanal D
Florin Salam, în emisiunea lui Denise Rifai / foto: Captură Kanal D

Florin Salam a mărturisit fără nicio nonșalanță faptul că nu a fost pasionat de școală. Cea mai mare dorință a manelistului încă din copilărie a fost să devină muzician. Mai mult decât atât, a rămas repetent ani la rândul, în speranța că își va convinge mama să îl retragă din învățământ.

Florin Salam: „Numai premiul I luam”

Unul dintre cei mai iubiți maneliști vine în fața românilor și mărturisește că, în ciuda faptului că a fost un elev silitor și învăța bine, niciodată nu i-a plăcut școala. A făcut tot posibilul să renunțe la ea, chiar dacă această dorință l-a determinat să rămână repetent ani la rândul. 

„N-am fost cu școala. Era să spun spre rușinea mea... sau spre norocul meu. N-aș vrea să spun spre norocul meu pentru nu descuraja generația de astăzi. Eu n-am fost la școală pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți...

Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama: <<Gata, mamă, nu te mai duce>>.

Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis: <<Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a>>.

Atunci mamaia a luat foc, a zis: <<Dați-l înapoi>>, adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet”, a povestit Florin Salam, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

image
image
image
image
image
image
cub ioana ginghină cristian pitulice png
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png